אני רוצה לשאול האם יש פה נערה או אמא לנערה וכדו'
שהנערה מעוניינת להיות נאמנת בעזר מציון להגרלה השנתית,
וגרה בירושלים.
אם כן אשמח שתכתוב כאן
או שתשלח מייל: ayeletayelet05 @ gmail.com
תודה רבה!
דרושות נשים שמעונינות להיות נאמנות עבור ההגרלה של עזר מציון השנה זה שווה מ-א-ד!!
יש מתנות שוות ובנוסף המופע הגדול לנאמנות
אם מעניין אותך- אז תתייגי/תשלחי הודעה/תעשי לייק ואני אחזור אליך להמשך פרטים
מפרסמת בשביל חברה:
דרושות נשים מבני ברק שמעונינות להיות ראשי צוות עבור ההגרלה של עזר מציון
אם מעניין אותך
את מוזמנת לשלוח מיל ולקבל פרטים:agrala2023 שטרוגל גימייל נקודה קום
כולנו מכירים את עזר מציון, ארגון החסד שפועל בהיקף עצום לעזור לחולים בשעות הכי קשות שלהם
אני חשבתי שהם מסייעים רק לאנשים שיש להם מחלות קשות ומסוכנות, אבל השנה יצא לי להכיר אותם מקרוב.
לפני 8 חודשים נפצעתי קשה, לא יכולה לתאר לכם את ההרגשה שאני פשוט לא יכולה לזוז.
עד שאיבחנו אצלי את הבעיה ומה קרה היתה לנו תקופה ארוכה שחיינו על קורנפלקס ולחם בבית, ובעלי עשה הכל.
ואז הגיעו עזר מציון, פשוט מלאכים פשוטו כמשמעו, אחרי שחברה שלי סיפרה להם עלי, ובמשך חצי שנה שלחו לי ארוחות חמות, גיהצו לנו את הבגדים, שלחו עוגות לשבת, ופשוט חיממו את הלב עם העידוד והתמיכה העצומה שלהם.
ב"ה היום הודעתי להם שאני חזרתי לעצמי ומסוגלת לבשל, ולא אצטרך עוד ארוחות. ב"ה!!
אני מציעה לכולם להצטרף למערך המתנדבים העצום של עזר מציון. אפשר להתנדב בהרבה תחומים: להסיע ארוחות למשפחות, לבשל פעם בחוד ארוחה למשפחה, לגהץ בגדים וכו'- יש להם באתר מספרים לכל הסניפים והם ישמחו עם כל מתנדב שיצטרף.
וכמובן שכל מי שיכול- מצווה גדולה וצדקה למהדרין לתרום להם, ממליצה לכולם- שתמיד תהיו מהנותנים!!
(ואשמח כמובן אם תקנו דרכי. אני נאמנת בפעם הראשונה, פשוט רוצה לעזור להם אחרי כל מה שעזרו לי)
הגרלה עזר מציון - מצילים חיים וזוכים בפרסים! בואו לקחת חלק במכירה סינית עזר מציון לשנת 2024, אפשרות שלכם לאפשר ל'עזר מציון' להמשיך בפעולותיה מצילות החיים ועל הדרך לזכות בפרסים מדהימים! הכנסו עכשיו >>
אתן יודעות שזה לא נותן לתרום דרכן , כן?
בתשלום הוא כותב שלא הגעתן דרך אף אחת ,
סתם לידעתכן
ואם יש משהי שבא לה לתרום דרכי ,
שתשלח לי בפרטי , ואני אחזור אליה
יו"ט!
הגרלה עזר מציון - מצילים חיים וזוכים בפרסים! בואו לקחת חלק במכירה סינית עזר מציון לשנת 2024, אפשרות שלכם לאפשר ל'עזר מציון' להמשיך בפעולותיה מצילות החיים ועל הדרך לזכות בפרסים מדהימים! הכנסו עכשיו >>
אז שנה שעברה הצלנו בזכותכם כמעט 500 חולים בזכות תרומת מח עצם.
כ-10,300 חולים ובני המשפחות שלהם קיבלו מאתנו מעטפת מלאה שכללה ארוחות חמות, תומכי רווחה צמודים, מלונית לכל המשפחה בין אשפוזים, מתנות והפתעות לילדים החולים, מחנות קיץ וסיוע צמוד בכל דבר שהמשפחה הזדקקה לו.
9,600 קשישים מקבלים מאתנו סיוע במגוון פעילויות ייחודיות כמו הגשמת משאלות, מועדונים לניצולי שואה ותכנית להפגת בדידות, ועוד 650,000 ארוחות חמות חולקו בבתי חולים למלווי החולים.
ככל שתרכשו יותר כרטיסים, או תבחרו בחבילות גדולות יותר תרוויחו פעמיים – גם תגדילו את הסיכויים שלכם לזכות בפרסים שווים במיוחד, וגם תגדילו את היכולת שלנו להמשיך בפעילות מצילת החיים שלנו. בקיצור – ההשקעה במקרה הזה לגמרי משתלמת.