תלוי באיזה מוקדיםאין לי SMS ולכן מס' משלוח באי-פוסט לא נשמר לי.
איך אני יודע את מס' משלוח? או שאפשר להגיע לשם רק עם מס' זהות?
אנחנו הצלחנו לקבל בלי מס' משלוח, ביקשו לראות תעודת זהות ונתנו. שווה לנסותעוד מישהו יודע? לא הצלחתי לקבל מענה אנושי. לא באיפוסט ולא ברשות האוכלוסין וההגירה.
תלוי באיזה מוקדים
אבל כן, יש אפשרות כזו גם אם אין לך קוד מסירה
בגבעת מרדכי, רק נכנסתי לקיוסק ראיתי מודעה ענקית, אין לבקש חבילות בלי הודעת SMS או תדפיס.אנחנו הצלחנו לקבל בלי מס' משלוח, ביקשו לראות תעודת זהות ונתנו. שווה לנסות
במשרד הפנים להקיש 2 לעברית ואז 4-5 ומגיעים למענה אנושי שם יתנו לך את הקוד מסירה.בגבעת מרדכי, רק נכנסתי לקיוסק ראיתי מודעה ענקית, אין לבקש חבילות בלי הודעת SMS או תדפיס.
אז בלי מס' משלוח אפילו לא ביקשתי.
(ולא ברור למה שלחו לשם, כשיש לי בבנין תחנת משלוח)
באיזה טלופן? 3450?במשרד הפנים להקיש 2 לעברית ואז 4-5 ומגיעים למענה אנושי שם יתנו לך את הקוד מסירה.
באיזה טלופן? 3450?
*3450באיזה טלופן? 3450?
ולחכות 50 דקות.במשרד הפנים להקיש 2 לעברית ואז 4-5 ומגיעים למענה אנושי שם יתנו לך את הקוד מסירה.
נכון צריך קוד מסירה של 6 ספרותולחכות 50 דקות.
נתנו לי מס' משלוח והגעתי עם זה לקיוסק. והם רוצים קוד פתיחה. מה זה אומר?
ואיך אני משיג את זה?נכון צריך קוד מסירה של 6 ספרות
דרך אותו שלוחה במשרד הפניםואיך אני משיג את זה?
עוד 50 דקות????????????דרך אותו שלוחה במשרד הפנים
התקשרו לי פעם אחת עם מספר. והייתי ברחוב, כך שלא כתבתי מאז התקשרו עוד מאה פעמים שהדרכון מחכה בלי להגיד שום מספר.התקשרו אלי בהודעה קולית איזה 20 פעמים. אצלכם זה לא כך?
שמעתי את ההקלטה 4 פעמים כדי לכתוב את מס' ההזמנה.
וב"ה בסוף היה לי את המס' וכך לקחתי את הדרכון.
מענין.התקשרו לי פעם אחת עם מספר. והייתי ברחוב, כך שלא כתבתי מאז התקשרו עוד מאה פעמים שהדרכון מחכה בלי להגיד שום מספר.
התקשרו לי פעם אחת עם מספר. והייתי ברחוב, כך שלא כתבתי מאז התקשרו עוד מאה פעמים שהדרכון מחכה בלי להגיד שום מספר.
בדקתי החבילה כבר נאספה משם. אתמולתנסה לאתר את המספר חבילה דרך הקישור הזה אמור להפתח לך גם הקוד מסירה
בהצלחה
לכאורה זה חזר למשרד הפניםבדקתי החבילה כבר נאספה משם. אתמול
מה עושים עכשיו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: