תודה על המתכון, הכנתי אתמול על בסיס המתכון הזה משהו דומה, ויצא מצוין!
קצת שיניתי, לא היו לי גליליות פרווה והבלנדר שלי בשרי, לכן טחנתי 6 וופלות רגילים,
גם תבנית מאורכת לא היה לי, אלא רק תבנית סיליקון רגילה בצורת לבבות, לכן אחרי המסת השוקולד הכנסתי "כרית" של דגני בוקר, ואז שוב שוקולד עם פרורי וופלות, ולהקפאה.
תכלס, לא אותו מתכון, אבל על בסיס הרעיון שלו ויצא טעים טעים.
קצת שיניתי, לא היו לי גליליות פרווה והבלנדר שלי בשרי, לכן טחנתי 6 וופלות רגילים,
גם תבנית מאורכת לא היה לי, אלא רק תבנית סיליקון רגילה בצורת לבבות, לכן אחרי המסת השוקולד הכנסתי "כרית" של דגני בוקר, ואז שוב שוקולד עם פרורי וופלות, ולהקפאה.
תכלס, לא אותו מתכון, אבל על בסיס הרעיון שלו ויצא טעים טעים.