מה אתם צריכים ספציפית?באשכול שננעל היה הדרכה מ @אירילה ויש לי כמה שאלות על זה
אם אפשר לפנות אליי אני ישמח
באיזה דרך תרצה ?באשכול שננעל היה הדרכה מ @אירילה ויש לי כמה שאלות על זה
אם אפשר לפנות אליי אני ישמח
כן . להסתפר על מספר יותר גבוה וזה יטשטש את המעבריש הדרכה יותר מפורטת על הפוני?
(לדוג' אם רוצים יותר ארוך אבל שלא יראו שזה יוצא מה2 וחצי שערות האחרונות)
לא עזר ליכן . להסתפר על מספר יותר גבוה וזה יטשטש את המעבר
למה היום השתמשתי באופציה הזאת והלך לי מצוין מאחורה עשיתי מספר נמוך ומקדימה מספר יותר גבוה וזה פשוט מקסיםלא עזר לי
באישי ?באיזה דרך תרצה ?
נראה לי שאין מי שיעלה לכאןלפני החג מישהו יכול להעלות הדרכה בוידאו, אבל משהו ברור? או שנילך לספר...
אין לי אפשרות אני לא מנוי פרימיום תכתוב לי את המייל שלךבאישי ?
אולי אירילה רוצה להעלות?נראה לי שאין מי שיעלה לכאן
חשוב לציין דבר ראשון שתספורת אפס היא לאו דווקא משהו חסידי זה פשוט נח וכאן נסביר איך עושים את שתי סוגי התספורות וניגש לחלק התכלס תספורת ראשונה חלאקה עושים אצל ספר מקצועי בכל מקרה כך שהפאות בגודל אחיד מדויק ויפה לגבי התספורת הביתית מתחילים לספר למעלה בתספורת חסידית מורידים את השיער מהאמצע מה שרחוק מהפאות כך שנתחיל לראות את התוצאה וכשמגיעים לחלק של הפאות שמים את יד אחת על ראש המסופר בצורה שארבעת האצבעות נמצאים על הראש והאגודל על הפאות ומחליקים את היד על הפאות בחלק העליון כך שהשיער שלא באורך של הפאות עולה ואותו מורדים בזהירות כך עושים על כל הפאה בצורה של נשארים השונצים המוזרים לא חייב שארבעת האצבעות יגעו ממש בראש בתספורת עם פוני מתחילים קצת אחרי תחילת הראש בפעמים הראשונות נתחיל קצת הרבה מתחילת הראש ונקטין עוד ועוד עד שיתקבל פוני חמוד מקדימה את כל זה כמובן עושים במספר מינימום אחד וחצי במספר נמוך יותר זה לא תופס אפשר לדרג לעשות שתי מספרים שזה ממש לא מסובך זה פשוט להגיע לאמצע הראש לא חייב מיקום מדויק רק צריך להגיע בקו ישר ולהלחליף מספר עד ללמטה חשוב לציין המספר מאחורה בדירוג חייב להיות יותר נמוך מאשר מקדימהאולי אירילה רוצה להעלות?
באמת נצרך, מי שמוכן אפשר גם לטשטש את הפנים. - כך שלא יהיה זיהוי כללמי שמוכן לעלות סרטון של הבן שלו שיכתוב לי
אני מוכן להביא את הסרטון מי מוכן לטשטשבאמת נצרך, מי שמוכן אפשר גם לטשטש את הפנים. - כך שלא יהיה זיהוי כלל
אם זה בלי הרבה תנועות אני אשמח לעשות זאת! תוכל לשלוח לי במיילאני מוכן להביא את הסרטון מי מוכן לטשטש
יש הרבה תזוזות זה תספורת ארוכה בהתחלה פוני פס דירוגים והסברים מפורטים חסידי מודרני וכו ובסוף כמובן גולת הכותרת הקרחת המסורתית כך שיש הרב תזוזות מטבע הדבריםאני מוכן להביא את הסרטון מי מוכן לטשטש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: