הדרכה לכולם - לתיקון רוכסן/ריצרץ -

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מדובר רק על מקרים כשרוכסים והכל נפתח בחזרה. (כשחסר שיניים חייב להחליף, כשחסר ראש- ראו כוכביות)

בין רוכסן של חצאית ובין רוכסן של מעיל- כשראש הרוכסן מתרחב התופעה הזו מגיעה בלא עוצמתה..
מה שצריך זה פשוט "לרסק" עם פלייר בעדינות לא עד הסוף. קצת קצת ולבדוק אם זה מספיק.

אם זה חוזר ע"ע אחרי שבועיים שלוש, כנראה שראש הרוכסן סיים את תפיקדו (בסיניים של היום זה קורה יותר מהר)
*במעילים- אפשר לקנות ראש רוכסן (או לקחת ממעיל לא שמיש/כיס במעיל..- רק יש לשים לב למספר האחורי של הראש שיהיה תואם)
*בחצאיות/מכנסיים- מאוד קשה להחליף ראש, אבל אם יש לכם ראש תואם תנסו לפני שתחליפו את כל הרוכסן.

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
בעזהי"ת

איפה קונים ראש רוכסן באלעד?
יש לי תיק מעולה, כבר שנים רבות עושה תפקידו נאמנה. אלא שאין לו בכלל ראש רוכסן... ולאחרונה כשפותחים אותו עד הסוף הוא נשאר פתוח.

נערך לאחרונה ב:

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מקפיצה...
כדי שלא נראה ברחובות
ילדים קטנים עם מעילים פתוחים...

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מי שירושלמי יש חנות בבר אילן בשם 'סגנון', הוא מחליף ראשי רוכסניםפ בכמה שקלים, יש לו הרבה צבעים וגדלים
לנו אישית הציל הרבה מאד סודרים/תיקים/מעילים/גקטים והחזירים לשימוש.

ששונית

משתמש מקצוען
הקפצה
תודה רבה גדולה ל @pinati
הרגע הצלת לי מעיל!
מכירות את התיקונים האלו שממתינים לערב פסח?
ועכשיו המזג אויר שמגיע המריץ אותי לחפש פיתרון ובזכותך המעיל סגור!

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הקפצה
תודה רבה גדולה ל @pinati
הרגע הצלת לי מעיל!
מכירות את התיקונים האלו שממתינים לערב פסח?
ועכשיו המזג אויר שמגיע המריץ אותי לחפש פיתרון ובזכותך המעיל סגור!
שמחה בשבילך!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה