הדפסה על שקיות

זווית אחרת

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני מחפש הרבה זמן להדפיס על שקיות בהדפסה מלאה (פרוצס, צבעים מלאים) , אני צריך כמות קטנה יחסית (1000-2000 עותקים) ובתי הדפוס שבררתי מדפיסים בכמויות מסחריות של 50,000 עותקים. מישהו יכול לעזור? דפוס, מישהו פרטי, לא משנה...
תודה מראש

קול-התור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לנסות בדפוסי סובלימציה: דפוס משי, שלטים. (מכירה בירושלים אם זה יכול לעזור)
מדפיסים שם על כל מיני חומרים.
צריך לקנות שקיות מוכנות, ריקות, והם מדפיסים עליהן.

זווית אחרת

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
דרך גוגל לא הצלחתי להגיע למספרים שלהם, יש אלפי תוצאות. תודה

קול-התור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
"תמונה ושלט" רח' אהלי יוסף - סימטה מבר אילן 057-9366848
דפוס משי מידע פלסט גם באהלי יוסף 052-3315515
בהצלחה

זווית אחרת

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
התכוונת ל'איכותית'? הם עושים מ20.000 ומעלה (במחיר יקר אתה כמובן יכול לעשות גם עותק אחד)

רונית

משתמש רשום
אקספרס אריזות בפתח תקוה.

תנסה
אולי יוכלו לעזור

נכתב ע"י זווית אחרת;593700:
אני מחפש הרבה זמן להדפיס על שקיות בהדפסה מלאה (פרוצס, צבעים מלאים) , אני צריך כמות קטנה יחסית (1000-2000 עותקים) ובתי הדפוס שבררתי מדפיסים בכמויות מסחריות של 50,000 עותקים. מישהו יכול לעזור? דפוס, מישהו פרטי, לא משנה...
תודה מראש

חמש

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
קראוס מפלקסו פרינט מבצע גם כמויות קטנות, רק שזה יוצר יותר יקר כי המחיר של הגלופה לא משנה בכמות ההדפסות,
לגבי השקיות עצמם, העלות היא אותו מחיר לכל 1000
טל. 050-4111718

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה