הדודה שמתקנת שגיאות בעברית

מוישה

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
מוקדש לדודה נחמה של @נתן גלנט, שגם הציע להעלות לפורום.

הדודה שמתקנת שגיאות בעברית / בכָּל מילה שנייה / סליחה בכל מילה שנייה / היא תמצא לך כבר שגיאה / ומי שהיא נתקלת בו מסכן / ומה שלא תגיד היא תתקן / אז אם היא לא רואה אותך תשמח / ואם אתה רואה אותה – תברח!

אני אומר נראָה / אז היא תגיד נראֶה / אני אומר לה מָה / והיא עושה לי מֶה / היא לא יכולה בלי זה / כי אצלה זה כבר טבע / אני אגיד שבעה / אז היא תגיד לי שֶבע / אני מסכים כבר לשֶבע / אז היא תגיד שבעה / אני נכנע - שבעה / אז היא תצרח: זה נקבה!

אני אומר חֵצִי / היא כבר תחתוך אותי: חֲצִי! / כי מה שלא אגיד / היא כבר משהו תמציא / אני אומר עָפָר / אז היא אומרת אֵפֶר / אני אומר בית-ספר / - התכוונת בית הספר! / כי מה שלא תאמר / היא תתקן אותך מיד / אז מה בכלל הפלא / שהיא תמיד לבד!

(מקור: רוביק רוזנטל)

אורח חיים

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יש כאלה אנשים שזה נותן להם את המעמד החברתי, לתקן שגיאות.
גם להם מגיע...

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה