איך מגישים סלט ירקות חי עם רוטב?
אחדד את השאלה -
לדוג סלט חסה/בצל סגול/שרי/וכו + רוטב
או כרוב בצבעים ופיצוחים + רוטב.
אם שופכים רוטב ומערבבים אז מאבדים את היופי בירקות.
אם לא מערבבים רק שופכים מעל . זה נספג רק בחלק עליון, וגם מאבד מיופי והצבעוניות .
אם שמים כוסית רוטב, הראשון שלוקח מקבל והשאר לא.
איך מגישים?
מהי הצורה היפה והמכובדת?
מקווה שזה לא שאלה מוזרה, רק נתקלתי בבעיה הזו ואני רוצה פתרון.
אחדד את השאלה -
לדוג סלט חסה/בצל סגול/שרי/וכו + רוטב
או כרוב בצבעים ופיצוחים + רוטב.
אם שופכים רוטב ומערבבים אז מאבדים את היופי בירקות.
אם לא מערבבים רק שופכים מעל . זה נספג רק בחלק עליון, וגם מאבד מיופי והצבעוניות .
אם שמים כוסית רוטב, הראשון שלוקח מקבל והשאר לא.
איך מגישים?
מהי הצורה היפה והמכובדת?
מקווה שזה לא שאלה מוזרה, רק נתקלתי בבעיה הזו ואני רוצה פתרון.