פשוט כי אם כל מי שיש לו תג נכה יוכל לחנות בכותל, לא יהיה מקום לאנשים להתפלל.לנו לא נתנו להיכנס אפילו עם תג נכה. לדעתי זו בושה וחרפה שבמדינת ישראל המקום הכי קדוש אין לידו מספיק מקומות חניה וצריך להסתובב הרבה ולחפש עד שמוצאים מקום רחוק וללכת הרבה ברגל. אין לי מושג מדוע החכ"ים החרדיים לא מטפלים בזה. אולי בגלל שלהם יש אישור חניה.
אז כל מי שאין לו תו נכה ורוצה להגיע לכיוון שער האשפות/ דרך האופל/עיר דוד, חייב להגיע רק מכיוון שער שכם (או מכיוון השכונה הערבית שאני לא זוכר את שמה שמגיעים אליה מאזור הר הצופים), כלומר אין אפשרות להגיע ממקום בטוח?המחסום נפתח למי שיש לו תו נכה
המחסום בשער יפו נפתח רק למי שיש לו תג נכה מסוג כסא גלגלים, המחסום סגור מהשעה 9 בבוקר עד 6 אחה"צ.המחסום נפתח למי שיש לו תו נכה
אכן מבחינתם העיר העתיקה חסומה לכניסת רכבים פרטיים במשך שעות היום באופן מוחלט [ואפילו עם תג נכה מסוג רגיל] כמו שכתבתי בהודעה הקודמת. מה שכן, אפשר לבקש אישור כניסה חד פעמי לצרכים מסויימים המאושרים [חולה, זקן, יולדת וכדו'], והם מכניסים את מספר הרכב ליום אחד לרשימת הרכבים, והמחסום בשער יפו נפתחאז כל מי שאין לו תו נכה ורוצה להגיע לכיוון שער האשפות/ דרך האופל/עיר דוד, חייב להגיע רק מכיוון שער שכם (או מכיוון השכונה הערבית שאני לא זוכר את שמה שמגיעים אליה מאזור הר הצופים), כלומר אין אפשרות להגיע ממקום בטוח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: