עזרה הגדרת מחיקת מייל לאחר זמן

חיולה

משתמש מקצוען
יש אפשרות להגדיר בגימייל שמייל מסויים שאני שולחת ימחק לאחר כמה שעות\ימים מעצמו, מתיבת המייל שאליה נשלח?
אם כן איך?

nach

משתמש צעיר
יש אפשרות של 'מצב סודי' במייל (אייקון של שעון עם מנעול), שנותן להגדיר תאריך תפוגה למייל שנשלח, לא נראה לי שזה מוחק אותו לאח"מ אבל וודאי חוסם גישה (תלוי בהגדרות בעת השליחה)

זנוויל

משתמש פעיל
יש אפשרות להגדיר בגימייל שמייל מסויים שאני שולחת ימחק לאחר כמה שעות\ימים מעצמו, מתיבת המייל שאליה נשלח?
אם כן איך?
יש אופציה,
"שליחה במצב סודי"

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 5.1 · צפיות: 17

מומי גואטה

משתמש פעיל
יש אפשרות של 'מצב סודי' במייל (אייקון של שעון עם מנעול), שנותן להגדיר תאריך תפוגה למייל שנשלח, לא נראה לי שזה מוחק אותו לאח"מ אבל וודאי חוסם גישה (תלוי בהגדרות בעת השליחה)
האופציה הזאת עושה שלנמענים לא תהיה אפשרות להעביר, להעתיק, להדפיס או להוריד את הודעת האימייל הזו
אבל עדיין יוכלו לצפות בהודעה.....

חיולה

משתמש מקצוען
האופציה הזאת עושה שלנמענים לא תהיה אפשרות להעביר, להעתיק, להדפיס או להוריד את הודעת האימייל הזו
אבל עדיין יוכלו לצפות בהודעה.....
אבל ראיתי שיש שם אפשרות לבחור מתי יפוג התוקף של ההודעה (יום או שבוע או חודש משהו כזה)
מה זה אומר? שזה מוחק?

חיולה

משתמש מקצוען
מה זה אומר חוסם גישה?
למשל אם צרפתי תמונה או קובץ הם לא יוכלו לראות אותו לאחר הזמן שהגדרתי כששלחתי את ההודעה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה