אין שם "התאם" אולי משהו אחר?ללא התאמה
יש אופציה של 'התאם'
וצריך לבחור 'ללא'.
תמיד יותר טוב להמיר לPDF ואז זה יותר קל.
ואז מה? זה יתן את האופציה?תמירו לPDF
לא זה לא קשור..אולי להוריד את ה-V מהתאם תמונה מסגרת?
אם אני לא טועה יש לך בהעדפות הדפסה את הגדלים של הדפיםלא זה לא קשור..
תודה בכל אופן.
איפה את סוגרת את הקובץ?(סגרתי למשל קובץ בגודל 15*23)
לא מכיר את התוכנה...פוטושופ
אני יכולה לסגור ב-PDF הבעיה שאם אני סוגרת בPDF הוא ישר מדפיס מבלי לשנות הגדרות בהדפסה (צריכה לפני ההדפסה לשנות הגדרות אז זה לא מוצלח, אלא אם כן גם את זה ניתן לשנות שלא ידפיס ישירות וייתן לשנות הגדרות)לא מכיר את התוכנה...
אין שם אפשרות במקום לסגור קובץ כתמונה- להמיר את הדף ל- PDF?
אם תעתיקי לוורד ומשם תדפיסי זה יוריד מהאיכות הנצרכת?אני יכולה לסגור ב-PDF הבעיה שאם אני סוגרת בPDF הוא ישר מדפיס מבלי לשנות הגדרות בהדפסה (צריכה לפני ההדפסה לשנות הגדרות אז זה לא מוצלח, אלא אם כן גם את זה ניתן לשנות שלא ידפיס ישירות וייתן לשנות הגדרות)
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: