הגברה הכי פשוטה.

הדוד סם

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני רוצה לקנות הגברה של שני מגברים,
השאלה שלי זה מה יש טוב, בהכי זול, (חשוב שיהיו לא מאד גדולים)
שאלתי איזה מישהו והוא אומר לי: רק rcf
זה נכון או שיש עוד דברים טובים?

נתנאל 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
יש בחנות עולם הסאונד בראשון לציון, הם מוכרים משהו שדומה לrcf במחיר יותר זול, וזה אחלה רמקול, rc-15a
יש להם גם עוד הרבה טובין ויקרים יותר, אבל זה אחלה רמקול אם אתה רוצה משהו זול ואיכותי, בסביבות ה2000

נתנאל 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אה זה משהו אחר.. הרמקולים המדוברים מיועדים יןתר לאירועים (אין להם כפתור ווליום, הם על העוצמה הגבוהה ביותר, וזה נוח.. זה גורם שיש איזה רעש קטן שנם עושים בקביעות כל הזמן שהם דולקים, כשיש מוזיקה לא שומעים אותו אבל כשזה בסלון בבית זה מורגש)
יש להם גם גירסה של 12 אינצ' אז אם הרעש לא כזה מפריע לך אז הגודל הזה מן הסתם יותר נוח לבית וגם לאירועים קטנים זה אמור להספיק

בעיקרון אומרים שהכי טובים זה rcf ו jbl, יש עוד הרבה חברות אבל לא כולם באיכות גבוהה, צריך מן הסתם להתייעץ עם מי שמבין צפציפית על רמקול כלשהו שאתה מעוניין בו..

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
ואני מציע לא לקנות בשום אופן מוצרי מדבקה סיניים.
תשקיע קצת יותר ברמקול איכותי באמת.
בפרט שלפעמים הממציאי מותגים האלה מוכרים את הזיופים שלהם באותו מחיר כמו הRCF... ומשקרים ללקוחות שזה חברה גרמנית מובילה בעולם וכו'.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה