השתנו לטובה? וזה בגלל הפנימיה?!לי היו שני אחים שהלכו לישון בפנימיה בישיבה הקטנה והשתנו בה מאד מבחינה רוחנית. (כנראה בגלל לחץ חברתי)
אבל מצד שני לחץ חברתי לא בטוח קשור רק לפנימיה..
מה עוד? היום הם די בוגרים, מחושלים. חזקים יותר.
הוא טוען בגלל נוחות, לחזור הביתה ולצאת בבוקר זה באמת לא קל, אבל אולי זה גם שרוצה להרגיש גדול יותר ועצמאי יותר.צריך לברר בעדינות מדוע הוא רוצה לישון בפנימייה - האם זה סתם מצד חברה וכדו' או לחילופין דברים אחרים, שמזיקים לנפשו הטהורה של הילד ואכמ''ל.
וודאי. לשנה הבאה.למה הוא נזכר בסוף שנה
או שנה הבאה יהיה בשיעור א?
אני הייתי נותן פעם בשבוע לישון בישיבה
כרגע בחיידר?וודאי. לשנה הבאה.
מפחיד. בטח נברר על הפיקוח זה דבר ראשון. השאלה בכלל אם זה לא מוקדם מידי לשחרר אותו כך.תבדקו טוב מה המצב בפנימיה בלילה....
מאוד מקווה שהכל טוב בפנימיה שם,
אבל לא מזמן שמעתי על ישיבה קטנה מצוינת
(מעדות של חברה שלי שהבן שלה לומד שם)
שבלילה... ה' ישמור...
בחור אחד הביא במשך תקופה מחשב נייד ו - - -
התמכרו לסדרות ושאר מרעין בישין רח"ל.
תראו אם יש פיקוח, אב בית / מדריך -
אבל מישהו פעיל, לא אחד שישן.....
רק נחת יהודית!
במכינה לישב"ק, אבל הבנו שצריך לסדר מראש את זה עם הישיבה.כרגע בחיידר?
אחד השתנה לרעה, השני אולי פחות...השתנו לטובה? וזה בגלל הפנימיה?!
מלבד העניין הקודם שהזכרתי -מפחיד. בטח נברר על הפיקוח זה דבר ראשון. השאלה בכלל אם זה לא מוקדם מידי לשחרר אותו כך.
בזמן הרב שך לא היה מחשב,שמעתי שבזמנו הרב שך היה נגד ישיבות עם פנימיה ובאמת כשהייתי צעיר - היה מעט מאד ישיבות בבני ברק עם פנימיה
בישיבות החסידיות זה לא כךלא סתם ברוב הישיבות אין פנימיות כיום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: