למה, מי צוחק?לא מצחיק, מתכוונת ברצינות
סגנון ההצללה מיוחד!
אוקי אז ככה. מר או גברת רוח פרצים (יש לי בעיה עם ניקים לא מזהוהים). קודם תודה על הפרגון. מה שרואים בצביעה הוא אמצע תהליך אבל אל תצפה לראות הרבה יותר מזה. הצבע הוא לא חצי מעמוד אלא גג 20 %. כל היופי הוא בקוו (במקרא פה) צבע עלול לעלים את הקוו. אבל מה לעשות כשאומרים "בשביל מה לשלם אם אין מספיק צבע?!". יש כאילו שמתמחרים לפי כמויוט. הייתי שולח אותם לירקן. עולם הקומיקס בארץ הוא עדיין בחיתוליו. ברגע שיתבגר הוא יבין שג'נר יכול להיות למבוגרים ושהוא לא צריך להיות כמו קשת בענן.וואו. אין מה לומר, רואים את ההשקעה.
לדעתי התחלת סגנון טיפה שונה, והוא מוצא חן בעיני. שבפנים יש פחות קוים. זה יותר נקי ואסתטי.
הצבוע עוד לא גמור, נכון? לדעתי צריך יותר השקעה בצביעה. היא חצי מהציור. אם לא יותר
מילים כדורבנות!אוקי אז ככה. מר או גברת רוח פרצים (יש לי בעיה עם ניקים לא מזהוהים). קודם תודה על הפרגון. מה שרואים בצביעה הוא אמצע תהליך אבל אל תצפה לראות הרבה יותר מזה. הצבע הוא לא חצי מעמוד אלא גג 20 %. כל היופי הוא בקוו (במקרא פה) צבע עלול לעלים את הקוו. אבל מה לעשות כשאומרים "בשביל מה לשלם אם אין מספיק צבע?!". יש כאילו שמתמחרים לפי כמויוט. הייתי שולח אותם לירקן. עולם הקומיקס בארץ הוא עדיין בחיתוליו. ברגע שיתבגר הוא יבין שג'נר יכול להיות למבוגרים ושהוא לא צריך להיות כמו קשת בענן.
גם אני הייתי שולחת לירקן אנשים שמתמחרים לפי כמויוט...שמתמחרים לפי כמויוט. הייתי שולח אותם לירקן
טעות.הצבע הוא לא חצי מעמוד אלא גג 20 %.
הו לא! ממש לא!מאד חבל לי שבציבור שלנו ישנם בחורים צעירים ללא שום ניסיון שמחליטים שהם ציירים מעולים, בגלל שיש להם כשרון, אבל הם לא מבינים כלום בתיאוריה ובהבנת האיור. קונים בשיא היהירות פוטושופ ומוכרים קומיקסים חסרי רמה כשהם דוחפים פלטים פשוטים ובטוחים שהם יכולים לעבוד על מישהו.
למה להכליל?הילדים של היום לא טפשים!
הו לא! ממש לא!מאד חבל לי שבציבור שלנו ישנם בחורים צעירים ללא שום ניסיון שמחליטים שהם ציירים מעולים, בגלל שיש להם כשרון, אבל הם לא מבינים כלום בתיאוריה ובהבנת האיור. קונים בשיא היהירות פוטושופ ומוכרים קומיקסים חסרי רמה כשהם דוחפים פלטים פשוטים ובטוחים שהם יכולים לעבוד על מישהו.
למה להכליל?הילדים של היום לא טפשים!
לפחות אני עכשיו יודע שאני צריך לכתוב בלשון נקבה. יש התקדמות בדרך כלל לא נכנס לשום וויכוחים לכן אליך על הקצרה. ממה שראית זה פריים מתוך עמוד. האווירה היא בתוך העמוד ולא בפריים בודד. ושוב כאן הצבע הורסת את הקוו. מבחינתי הקומיקס ההוא צריך להשאר שחור לבן.גם אני הייתי שולחת לירקן אנשים שמתמחרים לפי כמויוט...
במקרה אני כן מבינה בקומיקס טוב. אבל אפילו צביעה מינימלית כמו במנגה צריכה להיות ברמה.
טעות.
זה כמו לומר שבמוזיקה רוב העניין הוא בלחן טוב.
אבל אם לא יהיה עיבוד טוב, זה יאבד מכל העניין שלו.
אני בהלם שאני צריכה לחדש את הדברים האלו לצייר מוערך ואדיר כמוך, אבל צריך לערוך בציבור שלנו רפורמה בנושא הזה.
ציור מעולה ללא השקעה מספקת בצביעה (ולא מדובר במגוון צבעים או בצביעה ריאליסטית כבדה. אלא בהבנת הסגנון וההגיון בציור) הוא כמו לחן מעולה עם עיבוד גרוע.
מאד חבל לי שבציבור שלנו ישנם בחורים צעירים ללא שום ניסיון שמחליטים שהם ציירים מעולים, בגלל שיש להם כשרון, אבל הם לא מבינים כלום בתיאוריה ובהבנת האיור. קונים בשיא היהירות פוטושופ ומוכרים קומיקסים חסרי רמה כשהם דוחפים פלטים פשוטים ובטוחים שהם יכולים לעבוד על מישהו.
הילדים של היום לא טפשים! תלמדו מהציור היפהפה הזה. למעלה. עם ההגיון הרב מאחורי כל פריים. כל תנועה. ותבדקו מה הילדים שלכם ירצו לקרוא יותר!
מעניין אותי. לראות אותו אחרי פינישים.
לדעתי הוא ציור יפהפה.
מבחינתי, כל ציור עדיף שישאר בשכבת הסקיצה שלו. זה הכי יפה.מבחינתי הקומיקס ההוא צריך להשאר שחור לבן.
כמה מצער.ילד חרדי ממוצע כנראה כמעט ולא זכה לקרוא קומיקס אמיתי..
או שלוש.למה להכליל?
בטוח יש איזה טיפש או שניים..
אמרת יותר מדי. מי האבא? ציור לא מסיימים אותו אף פעם את צריכה לדעת את זה לא?מבחינתי, כל ציור עדיף שישאר בשכבת הסקיצה שלו. זה הכי יפה.
אבל מה לעשות שצריך להיות מקצועיים ולסיים?
בכל אופן. צביעה היא תורה שלמה. והיא יכולה לשדרג כל ציור או להרוס אותו...
סליחה על החפירה בנושא אבל ינקתי את זה מגיל אפס... אבא שלי הוא... לא משנה. צייר מאד מוערך. ככה שיש לי ממי ללמוד...
אהמ...אמרת יותר מדי. מי האבא? ציור לא מסיימים אותו אף פעם את צריכה לדעת את זה לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: