הבטחתי לשתף אם אוכל

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אלו צילומי התדמית שסיפרתי אז שצילמתי בסטודיו בפרוג
זה צילומים לקראת סיבוב הופעות של שני זמרים להפקות שונות כמו פרסומים ודיסקים, אבא שלי היה אחראי על כל החלק של השיחה איתם שיצא טבעי, הצחיק אותם דיבר איתם על שירים וממש נהנה, ומה שאני עשיתי זה לצלם בעצם

אגב אשמח בכיף לחוות דעת, בין הערה חשובה למילה טובה ועוד..

קבצים מצורפים

• 50PNG.png
    KB 688.9 · צפיות: 20
  • 53PNG.png
    KB 316.1 · צפיות: 20
  • 55PNG.png
    KB 377.6 · צפיות: 17
  • 58 מתוקןPNG.png
    KB 391.9 · צפיות: 19

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
\

מקסים ממש מושקע

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
בעיני יפה מאוד,
אהבתי שזה כל כך טבעי.

tamiro

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שאלה

אם השניים הללו "יוצאים לדרך"

למה לצלם אותם בסטודיו?

מה נותן לך הסטודיו שבחרת בו כדי להעביר את התחושה של היציאה לדרך?

KOBI13

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יפה מאד, שמואל יונה, לא?

שרה טירהויז

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אהבתי את התאורה העמדות הזורמות, החיוכים, התקשורת בין שתיהם - הכל עובר בצורה ממש טובה!

מבינת עריכה- בתמונה הראשונה והאחרונה יש כמה פינישים סופיים לעשות

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אהבתי את השוני מכל שאר התמונות בפורום.
גברים בוגרים במיטבם!

תמונות יפייפיות.

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י KOBI13;1414898:
יפה מאד, שמואל יונה, לא?

נכון זה שמואל יונה והבחור הצעיר יותר זה גיל ישראלוב והוא הזמין את התמונות להצטלם עם שמואל
נכתב ע"י tamiro;1414892:
שאלה

אם השניים הללו "יוצאים לדרך"

למה לצלם אותם בסטודיו?

מה נותן לך הסטודיו שבחרת בו כדי להעביר את התחושה של היציאה לדרך?

העניין של הסטודיו זה היה משהו שהאמרגן של הזמר גיל רצה, היה חשוב להם תמונות יחסית סטנדרטיות בסטודיו ושיהיה של שניהם ביחד וכל אחד לחוד (יש עוד הרבה גם פורטרטים והכל). אני אישית חושבת שלוקיישן של חוץ היה יכול ממש להתאים, אבל הצעתי וזה לא היתה הדרישה. שמואל הוא לא כ"כ יוצא לדרך, הוא מאוד מוכר, הוא מפיק, מלחין וכותב לזמרים גדולים וגיל הצטלם צילומי תדמית איתו לקראת זה שהוא מתחיל לעבוד איתו

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
דווקא אהבתי את רקע הסטודיו!
והתמונה עם הגיטרות על הכתף נורא מסתורית.. כאילו הם יוצאים לאיזה מסע מעורפל.
תמונות מעולות ומחמיאות, ממש טוב.

מירי456

משתמש מקצוען
באמת תמונות יפות!
ובהחלט מרענן לראות משהו אחר חוץ מתינוקות וילדים

נראה לי קצת תקוע הצבע הירוק של הכסאות אולי כדאי לשנות לצבע יותר נטרלי

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
נכתב ע"י המקצוען;1414922:
אהבתי את השוני מכל שאר התמונות בפורום.
גברים בוגרים במיטבם!

תמונות יפייפיות.
כמה חבל שהגברים הבוגרים לא אוהבים להצטלם!

אסתר10

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תמונות מקסימות אחת אחת.
מקצועיות והשקעה ניכרים בהחלט!

כמה מעניין לראות דמויות ציבוריות מוכרות מצטלמות ע"י צלמי פרוג...

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הכיוון יפה מאוד ומושקע, ברגע הראשון הרגשתי סוף סוף משהו חדש פה בפורום..
אבל יש לא מעט מה לשפר

בתמונה הראשונה מאוד מציק מה שקורה ברקע בצד ימין, הלחמות פוטושופ בולטות מאוד שהורסות את האוירה המקצועית.
כנ"ל בגבול התחתון, נראה כאילו היתה התרשלות במתיחת וקיבוע הבד, והתיקון בפוטושופ גס למדי.
בצילום סטודיו אין שום סיבה להזדקק לתיקונים משמעותיים, אפשר וצריך לצלם נקי - אחרי שסידרנו את התאורה, הרקע, הרצפה, הכל.

חסרה תאורה אחורית, בולט בעיקר בחוסר ההפרדה מהרקע של הדמות השמאלית על רקע שחור (בעיקר ברגליים)
את עניין צבע הכסאות כבר הזכירו, אני אוסיף גם את סוג הכסא..

בשלישית נדמה שהקומפוזיציה מתחשבת במיקום הלוגו, אני מקוה שבתמונה ללא הלוגו הקימפוז מעט שונה

בתמונה האחרונה הצריבה לא מושלמת (בעיקר באיזור היד)
ניתן לצלם באופן כזה שהרקע יהיה שרוף לחלוטין ללא צורך בצריבה מאוחרת (אלא אם מדובר במגבלות טכניות של מרחב וכו')

קשה לחוות דעה לגבי החדות, הגודל שהעלית קטן מידי מכדי להתרשם.

עד כאן ביקורת
ושוב כל הכבוד על הכיוון והריענון.

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני מזהה את הכיסאות, דווקא נראים לי מתאימים.
וכל הכבוד וכו'

steren

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
דוקא אני קיבלתי תחושה של שתי חבר'ה מצחיקים שיוצאים למסע הופעות בהומור,

בכלל לא מרגיש תדמית של שתי זמרים. איפה הרגש? הפנמיות? צריך גם שמחה בהחלט אבל לא צחוקים.

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י msphoto;1415434:
הכיוון יפה מאוד ומושקע, ברגע הראשון הרגשתי סוף סוף משהו חדש פה בפורום..
אבל יש לא מעט מה לשפר

בתמונה הראשונה מאוד מציק מה שקורה ברקע בצד ימין, הלחמות פוטושופ בולטות מאוד שהורסות את האוירה המקצועית.
כנ"ל בגבול התחתון, נראה כאילו היתה התרשלות במתיחת וקיבוע הבד, והתיקון בפוטושופ גס למדי.
בצילום סטודיו אין שום סיבה להזדקק לתיקונים משמעותיים, אפשר וצריך לצלם נקי - אחרי שסידרנו את התאורה, הרקע, הרצפה, הכל.

חסרה תאורה אחורית, בולט בעיקר בחוסר ההפרדה מהרקע של הדמות השמאלית על רקע שחור (בעיקר ברגליים)
את עניין צבע הכסאות כבר הזכירו, אני אוסיף גם את סוג הכסא..

בשלישית נדמה שהקומפוזיציה מתחשבת במיקום הלוגו, אני מקוה שבתמונה ללא הלוגו הקימפוז מעט שונה

בתמונה האחרונה הצריבה לא מושלמת (בעיקר באיזור היד)
ניתן לצלם באופן כזה שהרקע יהיה שרוף לחלוטין ללא צורך בצריבה מאוחרת (אלא אם מדובר במגבלות טכניות של מרחב וכו')

קשה לחוות דעה לגבי החדות, הגודל שהעלית קטן מידי מכדי להתרשם.

עד כאן ביקורת
ושוב כל הכבוד על הכיוון והריענון.

קראתי בעיון שלב שלב, תודה

אני עוד מעט אשב על עריכה לראשונה והאחרונה,האחרונה באמת נערכה בצורה לא מוגמרת, אבל הרקע שם שרוף והכתמים נהיו מעריכה מהירה מדי של החולצה, אז אני יודעת שזה נראה כאילו להיפך...באמת לא מוקפד עוד אתמול שמתי לב לזה.
הרקע השחור וגם הלבן הוא נייר. בשחור נעשו גם כל מיני עריכות שאני עוד אשב עליהן. שמתי פלאש מהצד שם שיוצר את שוני הגוונים(שזה מכוון) וגם לצורך ההפרדה, יש מצב שגם ההפרדה קצת נהרסה בעריכה, אני אעלה אחרי זה כשאוכל לשבת על זה מסודר את המקורי, אבל עיקר העניין הוא שהכההתי קצת במקומות מסויימים גם כדי להגביר את הקטע של השוני בגוונים כי אהבתי ממש איך שזה נראה, זה קצת על חשבון הפרדה.
לגבי השלישית היא עברה קרופ אבל לא משיקולים של לוגו אלא כי זה היה נראה לי טוב, אשמח לדעת איזה חיתוך אחר היית עושה(יש במקורית הרבה אפשרויות).
לגבי הירוק(כיסאות) גם אבא שלי חשב שזה קצת מפריע שזה ירוק ואני אהבתי כי זה שובר את השחור לבן, נראה לי שזה עדיף על כיסאות שחורים או משהו.

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י steren;1415463:
דוקא אני קיבלתי תחושה של שתי חבר'ה מצחיקים שיוצאים למסע הופעות בהומור,

בכלל לא מרגיש תדמית של שתי זמרים. איפה הרגש? הפנמיות? צריך גם שמחה בהחלט אבל לא צחוקים.

יש כ 400 תמונות שמחציתן זה תמונות רציניות, חלק עם רגש והכל, וחלק זה תמונות שמעבירות אווירה של חברות ואחדות, שלשיקול דעתי היתה דבר מאוד בסיסי כאן. אלו התמונות שנבחרו על ידי להעלות כי בעיני הן הכי משדרות את מה שצריך,ויש המון בכל הסגנונות, גם רשמי מאוד. הם עוד לא בחרו אבל יבחרו כשירצו מה שהם צריכים בהתייעצות עם אנשי המדיה שלהם.

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
את האחרונה ערכתי והחלפתי עכשיו באשכול. הראשונה השארתי ככה ואני מעלה פה שתי אפשרויות עריכה שלה, הסיבוך שם היה שהרקע נגמר בדיוק בסוף הקו של הכיסא, אי אפשר היה לתפוס מהרקע יותר כי היה צורך להרחיק ולכן הסתבכתי עם כתמים בעריכה, בנוסף ניקיתי שם עקבות נעליית ובגלל השוני הגוונים רואים כל תזוזה של החותמת...
בכ"א הבאתי את זה למצב יותר טוב בשתי העריכות הנ"ל

קבצים מצורפים

• אפשרות 1.png
    KB 684.1 · צפיות: 17
  • אפשרות 2 PNG.png
    KB 694.8 · צפיות: 15

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה