כהן 656565
משתמש חדש
מידע עזרה ושיטות שיווק - למקצועיים בלבד
בקשה למערכת לנעוץ את האשכול לתועלת הרבים.
תודה
בקשה למערכת לנעוץ את האשכול לתועלת הרבים.
תודה
"אתה מכיר" "עשרות" שמרוויחים "עשרות אלפי שקלים בחודש" בלי להשקיע כלום חוץ מלימודים?אני מכיר אישית עשרות אברים ונשים שהתחילו לעבוד באייבי,
והיום לאחר חצי שנה שנה כבר מרוויחים עשרות אלפי ש"ח בחודש בלי להשקיע שקל חוץ מלימודים.
ברוך הבא לפורום...אני מכיר אישית עשרות אברים ונשים שהתחילו לעבוד באייבי,
והיום לאחר חצי שנה שנה כבר מרוויחים עשרות אלפי ש"ח בחודש בלי להשקיע שקל חוץ מלימודים.
לא אמין בתור הודעה ראשונה...אני מכיר אישית עשרות אברים ונשים שהתחילו לעבוד באייבי,
חח
יש לך המלצה על מישהו?אפשר להתחיל גם עם קורסים מינימליים
תחפש באינטרנט קורסים חינמייםיש לך המלצה על מישהו?
ויש את קורס ההמשך, שעולה עוד כמה אלפי ש"ח ובו תלמדו באמת את מידע הזהב שיעזור לכם לאתר ספקים ולמכור כמו משוגעים
לא הייתי מתקרבתמעניין לדעת המלצות.......
מה הכוונה מעל 10 דולר - פריטים שעלותם 10 דולר או מחיר גבוה יותר מהמקור ב10 דולר???בקצרה, מדובר על שיטת הדרופשיפינג
תגגלו קצת על זה
איביי לא אוהבת את זה, וכדאי למכור כמה דברים מהבית לפני שמתחילים למכור בדרופ
בכל מקרה כמוכרים חדשים מומלץ למכור מוצרים בדרופ לא מעל 10$
אחרת זה קופץ להם במערכות והם יכולים להשעות את החשבון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: