שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
לידיעתכם ישנם האקרים מברזיל שמשתמשים בפרטי אשראי.
כמעט גנבו לי כסף
ושמעתי שעשו את זה לעוד אנשים
כמעט גנבו לי כסף
מה הפירוש משתמשים לאיפה הם פורצים? יש אפשרות לדעת? ואיך רק כמעט גנבו?לידיעתכם ישנם האקרים מברזיל שמשתמשים בפרטי אשראי.
כמעט גנבו לי כסף
הפירוש שהם לוקחים פרטי אשראי ומנסים לעשות עסקאות על הפרטים האלהמה הפירוש משתמשים לאיפה הם פורצים? יש אפשרות לדעת? ואיך רק כמעט גנבו?
איך זה נודע לך?הפירוש שהם לוקחים פרטי אשראי ומנסים לעשות עסקאות על הפרטים האלה
איך כמעט גנבו? חברת האשראי עלתה עליהם ולא אפשרה להם
כנראה עלו על פרטי האשראי בקניות ברשת
האתר יכול לשמור למרות שביקשת שלא לשמור...לא לעשות שמור פרטי אשראי
מדויק תמיד, לדעתי הכי בטוח בכל אתר. אם אתר לא מאפשר פייפאל, אני לא קונה, אלא אם הוא ממש מוכר כמו שכתבת.לשלם בפייפאל שזה יותר בטוח מלשלם באתר עצמו
פריצה לאן?גם לי יום ראשון חסמו כרטיס בגלל פריצה,ושלחו לי חדש
מה הכוונה לא לתת פרטי אשראי בטלפון?אז הינה עוד עוקץ.
ביקשו ממני פרטי אשראי כדי לבצע זיכוי על רכישה שביצעתי.
הכסף התקבל חזרה באשראי (20 שח)
אבל שבת אח"כ בוצעו כמה וכמה עסקאות בדולרים, באתר שאין לי מושג מהו.
מוצ"ש קיבלתי למייל הודעה מכאל על הונאה באשראי. קיבלתי כרטיס חדש ואת התובנה שלא מעבירים פרטי אשראי בטלפון.
בוצעה גם עסקה באמצע שבוע, אבל כנראה שחברת האשראי עלתה על זה בעיקר בשל העובדה שבוצעו הרבה עסקאות אחת אחרי השנייה ועוד בשבת.
לא זוכרת אם קיבלתי החזר על המרה של הדולרים לשקל..
בקיצור לקרא חשבוניות של אשראי ולזהות כל חיוב זה מאסט!
לא חושב שזה המקור לגניבה,אגב יש אפשרות במחשב בהגדרות איפשהו למחוק את פרטי האשראי שנשמרו-איפה שמופיע הסיסמאות שנשמרו באתרים
זה לא המקור.לא חושב שזה המקור לגניבה,
לכארוה הם גונבים מהאתר של הלקוח, כלומר מאתר מכירות כל שהוא
היום כמעט לכולם יש אפשרות למלא פרטי אשראי דרך האינטרנט.מה הכוונה לא לתת פרטי אשראי בטלפון?
מה את עושה במקרה של סוכן ביטוח למשל? איך את מעבירה פרטי אשראי?
אני מנתקת את השיחה ומתקשרת בעצמי למספר הרשמי שלו. אם זה באמת הוא- הוא יבין.מה הכוונה לא לתת פרטי אשראי בטלפון?
מה את עושה במקרה של סוכן ביטוח למשל? איך את מעבירה פרטי אשראי?
לנו מקרה דומה...אז הינה עוד עוקץ.
ביקשו ממני פרטי אשראי כדי לבצע זיכוי על רכישה שביצעתי.
הכסף התקבל חזרה באשראי (20 שח)
אבל שבת אח"כ בוצעו כמה וכמה עסקאות בדולרים, באתר שאין לי מושג מהו.
מוצ"ש קיבלתי למייל הודעה מכאל על הונאה באשראי. קיבלתי כרטיס חדש ואת התובנה שלא מעבירים פרטי אשראי בטלפון.
בוצעה גם עסקה באמצע שבוע, אבל כנראה שחברת האשראי עלתה על זה בעיקר בשל העובדה שבוצעו הרבה עסקאות אחת אחרי השנייה ועוד בשבת.
לא זוכרת אם קיבלתי החזר על המרה של הדולרים לשקל..
בקיצור לקרא חשבוניות של אשראי ולזהות כל חיוב זה מאסט!
הכוונה לסיסמאות הנשמרים בג'מייל, א"כ לא נראה שזה המקור הם היו מודיעים לך על פריצה לחשבונךאגב יש אפשרות במחשב בהגדרות איפשהו למחוק את פרטי האשראי שנשמרו-איפה שמופיע הסיסמאות שנשמרו באתרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: