הנאת רגע לעומת נצח
משתמש צעיר
קנינו את הדרימי לפני כשבועיים
(הזמנו ממזמן..הגיע רק עכשיו)
באמת לא מצליחה להבין,
למה,
למה השימוש בדרימי נח יותר מאשר שטיפה רגילה??(שטיפה רגילה- העברת סמרטוט, עם הרבה מים וחומר, גריפה והעברת סמרטוט יבש- (לא שוטפת סמרטוטים ביד, אלא מכבסת במכונה..ויש מלאי גדול של סמרטוטים..)
לעומת- לעבור עם הדרימי-
שאז גם קודם צריך להעביר את המטאטא לאסוף לכלוך ''גדול'' כמו נניח עטיפת איגלו, וכד,
אז נכון שמספיק טאטוא לא יסודי,
אבל בפועל לעבור עם הדרימי צריך סבלנות ,וואלה סבלנות,
לעבור לאט הלוך ושוב הלוך ושוב,
ס'הכ הוא חצי ממגב גדול,
והכי מעצבן- שתכלס, בסוף לא באמת כזה נקי,
רב הכתמים לא יורדים(וכתמים- זה נניח טיפת קטשופ, טיפות איגלו וכו'), וצריך כל הזמן להתעכב, ולעבור כמה פעמים,
(אגב, מענין למה באמת אין לו מברשות שמשפשפות? זה היה יכול להיות הרבה יותר יעיל, נראה לי)
תכלס אני מדברת על לכלוך ממש סטנדרט.. ואוףף
על פניו אנחנו משתמשים ע'פ ההוראות..
אז זהו, שהאמת דיי התאכזבתי,
באמת מענין- מי אתם שאומרים שאפשר לחלק את החיים ללפני הדרימי ולאחריו??
בואו תחכימו אותיי
(אה, מה שכן נח בו זה שאני מביאה לילד התורן לעבור בעצמו.. ואז זה באמת חוסך.. אבל עוד שניה גם התלהבות הילדים תתפוגג, ואז..)
(הזמנו ממזמן..הגיע רק עכשיו)
באמת לא מצליחה להבין,
למה,
למה השימוש בדרימי נח יותר מאשר שטיפה רגילה??(שטיפה רגילה- העברת סמרטוט, עם הרבה מים וחומר, גריפה והעברת סמרטוט יבש- (לא שוטפת סמרטוטים ביד, אלא מכבסת במכונה..ויש מלאי גדול של סמרטוטים..)
לעומת- לעבור עם הדרימי-
שאז גם קודם צריך להעביר את המטאטא לאסוף לכלוך ''גדול'' כמו נניח עטיפת איגלו, וכד,
אז נכון שמספיק טאטוא לא יסודי,
אבל בפועל לעבור עם הדרימי צריך סבלנות ,וואלה סבלנות,
לעבור לאט הלוך ושוב הלוך ושוב,
ס'הכ הוא חצי ממגב גדול,
והכי מעצבן- שתכלס, בסוף לא באמת כזה נקי,
רב הכתמים לא יורדים(וכתמים- זה נניח טיפת קטשופ, טיפות איגלו וכו'), וצריך כל הזמן להתעכב, ולעבור כמה פעמים,
(אגב, מענין למה באמת אין לו מברשות שמשפשפות? זה היה יכול להיות הרבה יותר יעיל, נראה לי)
תכלס אני מדברת על לכלוך ממש סטנדרט.. ואוףף
על פניו אנחנו משתמשים ע'פ ההוראות..
אז זהו, שהאמת דיי התאכזבתי,
באמת מענין- מי אתם שאומרים שאפשר לחלק את החיים ללפני הדרימי ולאחריו??
בואו תחכימו אותיי
(אה, מה שכן נח בו זה שאני מביאה לילד התורן לעבור בעצמו.. ואז זה באמת חוסך.. אבל עוד שניה גם התלהבות הילדים תתפוגג, ואז..)