האמנם אין אפשרות לשלוח פקס דרך קו נייד?

חובב מיוזיק

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אני מחזיק קו בזק בבית נטו כדי לשלוח ולקבל פקסים.

חשבתי לעצמי, מדוע צריך לשלם לבזק חודשי רק לצורך פקס, היתכן שאין אפשרות לשלוח ולקבל פקסים דרך קו נייד?.

הסברא אומרת שאין הבדל, וכשם שבקו נייח אפשר לשלוח ולקבל, כך הוא גם בקו נייד, אלא מאי? אין לי אפשרות לחבר את מכשיר הפקס לנייד... (וקל וחומר בן נכדו של קל וחומר לנייד הכשר שבאמתחתי...),

ומדוע? האם עדיין לא קם הסיני ה'גאון' שימציא רכיב כלשהו שיחבר את הפקס לנייד? אתמהה!!!

(האפשרויות שיש לשלוח דרך מחשב ידועות לי ואין בזה שום נפקא מינה לנדון דידן).

נערך לאחרונה ב:

A052

משתמש סופר מקצוען
אין אפשרות לשלוח דרך קו נייד.
תשאל את בעלי הטלולר למיניהם.

A052

משתמש סופר מקצוען
אף אחד לא כתב שם שהוא ניסה והצליח.

אני כן ניסיתי ולא הצלחתי.

טלולר זה מה שכתבו שם בהודעה האחרונה.

A052

משתמש סופר מקצוען
לא תמיד הסברא שלך או שלי, היא מה שקובעת.
אם כתבתי שניסיתי, אז כנראה אין הכוונה לדחוף דף לתוך פומית הסלולרי, אלא כן לחבר מכשיר פקס לטלולר, והוא חובר.
והוא לא הצליח לשלוח.

חובב מיוזיק

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
סברא פירושה 'הגיון בריא' והיא קובעת באופן אבסולוטי בין בלימוד ובין בחיי המעשה...
לכל דבר אמור להיות 'הסבר'...
מחיפוש קצר שעשיתי כעת, עולה: שהטכנולוגיה קיימת בסלולאר, רק שחברות הסלולאר בישראל לא מאפשרות (משום מה...) משלוח פקס.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה