מידע שימושי האם chat GPT יכול לזהות פונט?

סטודיו לגרפיקה

משתמש מקצוען
למישהו יש גישה לזה ויכול לומר האם בהעלאת תמונה כלשהי המכילה טקסט הוא יכול לזהות מה הפונט?
תודה מראש

אליז

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
תשובתו:
כמובן שאני לא יכול לזהות באופן ישיר את הפונט של טקסט המופיע על תמונה. אולם, ישנם כלי עזר וטכניקות שמאפשרות לזהות את הפונט המשמש בתמונה.
למשל, ישנם אלגוריתמים שיכולים לזהות את הפונט של טקסט על ידי ניתוח הצורה והמבנה של האותיות בתמונה. ישנם גם כלי עזר ושירותים באינטרנט, כמו חיפוש תמונות באמצעות מילות מפתח ובחירה של אפשרות לחיפוש תמונות לפי פונט מסוים.
אולם, אני ממליץ לבדוק את זכויות היוצרים של התמונה לפני שמשתמשים בה כדי לוודא שיש לכם הרשאה להשתמש בתמונה ושאינכם פוגעים בזכויות היוצרים של מי שצילם את התמונה או יצר את הפונט.

סטודיו לגרפיקה

משתמש מקצוען
תשובתו:
כמובן שאני לא יכול לזהות באופן ישיר את הפונט של טקסט המופיע על תמונה. אולם, ישנם כלי עזר וטכניקות שמאפשרות לזהות את הפונט המשמש בתמונה.
למשל, ישנם אלגוריתמים שיכולים לזהות את הפונט של טקסט על ידי ניתוח הצורה והמבנה של האותיות בתמונה. ישנם גם כלי עזר ושירותים באינטרנט, כמו חיפוש תמונות באמצעות מילות מפתח ובחירה של אפשרות לחיפוש תמונות לפי פונט מסוים.
אולם, אני ממליץ לבדוק את זכויות היוצרים של התמונה לפני שמשתמשים בה כדי לוודא שיש לכם הרשאה להשתמש בתמונה ושאינכם פוגעים בזכויות היוצרים של מי שצילם את התמונה או יצר את הפונט.
למה לא תנסה ממש להעלות לו תמונה עם טקסט ולשאול אותו מה הפונט...?

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
אי אפשר להעלות תמונה .רק טקסט
וגם שניסיתי לעשות העתק לפונט

אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשתךםןץף פונט דינה​

בהדבקה זה ברירת מחדל.

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
תן לי תמונה להעלות לו
Screenshot_20230317_004239_Chrome.jpg

תנסה.זה דוריאן

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
גם ככה אי אפשר לסמוך על רובי בשום דבר.
הוא הוכיח מעל ומעבר כמה הוא שתוי ומבולבל כל השנה
לא מדובר על "רובי"
רובי מבוסס על chat GPT
יש כבר אפשרות להכניס תמונות ל chat GPT
אבל זה קיים כרגע רק בגרסאות בתשלום

לדוגמה:
What-is-Visual-ChatGPT-and-how-to-use-it-1.gif

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
לא מדובר על "רובי"
רובי מבוסס על chat GPT
יש כבר אפשרות להכניס תמונות ל chat GPT
אבל זה קיים כרגע רק בגרסאות בתשלום

לדוגמה:
What-is-Visual-ChatGPT-and-how-to-use-it-1.gif
בשורה תחתונה.הבינה מלאכותית בכל צורותיה אינה בינה אנושית. זה נחמד להשתעשע עם היצירתיות.וגם לצחוק קצת .ותו לא.
אי אפשר לחרוץ גורל לגבי פונט ולא לשום שאלה ונושא משמעותי.
זיהוי על פי תמונה קיים הרבה לפני באמצעות גוגל lens .זה הרבה יותר מדויק.אבל גם בזה צריך לראות טוב טוב.כי לפעמים מדובר "בהתאמה" (פחות או יותר...) ויזואלית.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה