האם שווה להתחיל תואר במדעי המחשב רק בשביל משרת סטודנט?

ayalyshazuri

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
סיימתי לימודים של מה"ט וקמאטק.
האם שווה לי להתחיל ללמוד תואר במדעי המחשב רק קורס אחד וככה לנסות להתקבל למשרת סטודנט?
התואר הוא בשביל המשרת סטודנט ולא על מנת להמשיך..
אשמח לכל תגובה:)

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
האם שווה לי להתחיל ללמוד תואר במדעי המחשב רק קורס אחד וככה לנסות להתקבל למשרת סטודנט?
אשמח לכל תגובה
לא נראה לי שקורס אחד מאפשר לגשת למשרת סטודנט. צריך יתרת לימודים

חני 0278

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
בד"כ מחפשים סטודנטים עם יתרת לימודים של שנה וחצי-שנתיים
ז"א סטודנטים בשנה השניה או השלישית.
ברוב המשרות גם צריך להגיש גיליון ציונים של הקורסים שכבר עשית.

ayalyshazuri

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
ובכלל להתקבל ללימוד מדעי המחשב זה לא כל כך פשוט...
צריך ידע במתמטיקה ואנגלית ברמה גבוהה.
לכן ציינתי שיש לי תעודת מהט והכשרה של קמאטק שכללה הרבה קורסים במתמטיקה אקדמאית.

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אשמח לכל תגובה:)
מלבד מה שכתבו לך, בהרבה מקומות גם ירצו לראות הוכחות לזה שאת באמת מתקדמת בתואר.

ayalyshazuri

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אבל זה לא פלוס בקו"ח כשכולן עכשיו יוצאות עם אותן קו"ח בנאליות?

............

משתמש חדש
במחילה מכבודם של העונים מעלי, אמנם אני בתחום אחר, תחום האלקטרוניקה, אבל ממה שאני מכיר אצלנו, יותר קל להתקבל בתור סטודנט, במיוחד מי שמתחיל תואר שני. וממש לגיטמי לאמר שאת מתחילה לימודים ולכן עדיין אין לך ציונים. וזו דרך טובה להכנס לתחום ואחרכך לעבור למשרה מלאה.
אבל אולי עולם התוכנה שונה ממה שאני מכיר.

rivkav

משתמש חדש
הכל תלוי כמה זמן מחפשים עבודה, כן הייתי ממליצה לחפש עבודה בלי להתחיל עם הלימודים, אבל אם לא מוצאים עבודה זו בהחלט אופציה ומקפצה. אין הרבה מקומות שיש משרת סטודנט אבל זו משרה שהרבה יותר קל להתקבל אליה והכי חשוב זה הנסיון הראשוני! ברגע שיש נסיון יש הצע יותר גדול של משרות... (זה שיש לך תעודה של מהט נותן לך נקודות זיכוי לתואר אבל בגלל שאת לא מעונינת לסיים אותו זה לא רלוונטי...)

............

משתמש חדש
כנראה עניין של גישה.
אני הייתי אחרי תואר ראשון, ובראיון הציעו לי משרה מלאה, אבל העדפתי משרת סטודנט כדי שאוכל להתחיל לעבוד בקצב שלי ולהיות יותר פנוי לבית, (אחרי ארבע שנות לימודים אינטנסיביות...) והיה ברור גם לי וגם להם שאני הולך ללמוד רק בשביל הפורמליות, כדי שאוכל להחשב לסטודנט.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה