פונט האם קיימת תוכנה?

וידיאו אפ

משתמש רשום
האם קיימת תוכנה שמנקדת טקסט באופן אוטומטי בה אני יכולה להכניס קטע מוקלד והתוכנה תנקד?

eliezer

מהנדס בינה מלאכותית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י וידיאו אפ;888521:
האם קיימת תוכנה שמנקדת טקסט באופן אוטומטי בה אני יכולה להכניס קטע מוקלד והתוכנה תנקד?

יש אתר. סנופי שמו.

יוגב ברדה

משתמש פעיל
עימוד ספרים
יש גם את נקדנית, את רב מילים אונליין, את נזגול, את נקדן של סנופי, ואת הנקדן של תג, ואת הנקדן החדש של תג (שניים האחרונים עובדים רק על תג)...
לכל אחת יתרונות משלה.
אבל, וכאן יש אבל גדול - זה ממש לא מספיק, לשם דוגמא:
אוֹכֵל או אוֹכֶל או אוֹכָל או אוּכָל או אוּכָּל, התוכנה בוחרת (ע"פ ההגדרות שהגדרת) אחת מהן באופן אוטומאטי, אבל אחרי כן חייב (!) לעבור ולתקן טעויות מביכות. ככה שאם אינך עוסק בניקוד, תן העבודה למישהו שעוסק בזה...
מספיקה פאדיחה אחת במשהו רציני, וזה כבר לא נעים, וגם לא נאה מצד היושר כלפי הלקוח, כמו שמישהו שיודע להכין חביתה ינסה להכין מרק מינסטרונה וישים את כל הרכיבים ביחד ויטגן... מה יצא אני כבר משאיר לדמיונכם...

כרגיל, אני לא יודע אם זה בן או בת, אז אם את בת - שני את הנ"ל לדקדוק הרצוי.

gabizon1

משתמש צעיר
יוגב יקירי,

אין דבר כזה שהמחשב יחליט בעצמו איזה ניקוד יש לנקד את המילה על פי ההקשר שלה. מדובר בתבונה מלאכותית, תחום שעדיין לא מפותח דיו...

כנראה שעוד 20 שנה זה יהיה, אבל כרגע אתה חייב לעבור על הדברים. בהצלחה!

ואגב, קיבלת את הלוח דינים?

יוגב ברדה

משתמש פעיל
עימוד ספרים
גביזון, כנראה שלא הבנת אותי, התוכנה בוחרת את המילה הראשונה שהגדרת שתיבחר, ואפשר להריץ ניקוד אוטומאטי על טקסט שלם ואח"כ לתקן, או להגדיר שעוברים מילה מילה ובוחרים (ככה זה בנקדנית), גם בסנופי דרך העבודה דומה, אלא ששם גם נוספה הגדרת מקור המילה, כדי שלמי שלא בקיא יהיה ברור מה ההבדל בין אותן אותיות כשהן מהוות שם, תואר, פועל וכו'.

אני פשוט עוסק בזה, יש לי את התוכנה, אז ככה אני יודע...

כמו כן בנקדן של רב מילים יש ניתוח צורני שעובד על שורשי המילים (או משהו כזה... ), ואכמ"ל.

לוח דינים - קיבלתי, יישר כח!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה