יש לי את זה היום, הבעיה היא שאין לזה אטימות כמו מובנה של ברז גינה, לכן רציתי פיתרון דרך הברז ניל.יש לי רעיון , שים על הברז למעלה מתאם לברז גינה, יש גם מפלסטיק, וכך אתה מקבל זרם פושרים,
צריך חיבור של ברז גינה, אחרת אין אטימות.אולי יתאים כאן סוללה, כמו בחדר רחצה,
הבעיה היא הבריכה, המים החמים חמים מידי, והמים הקרים קרים מידי, צריך משהו כמו ברז רגיל שיהיה אפשר לעשות באמצעאו לחבר את הצינור רק לניל של המים קרים כמו בתמונה, ובעת הצורך להעביר למים חמים(כגון לבריכה)
קייםאני מחפש מתאם שיחבר לי בין 2 ברזי ניל, אחד חמים ואחד קרים, ויוציא לי יציאה לצינור גינה, האם קיים?
[בעצם הרעיון הוא כמו שיוצא ברז ללמעלה מאיחוד של 2 ברזי ניל, שתצא יציאה לברז לצינור גינה]
מצורף תמונהצפה בקובץ המצורף 1681735
אשמח אם תסביר יותרתעשה איזה שהיא קומבינה עם צינורות של ניל משתי הנילים לתוך ניל כפול שממנו יצא הצינור?!
תודה!קיים
בעצם אתה צריך ברז ניל עם שלושה יציאות 2 יציאות של 1/2 ויציאה נוספת של 3/4
אני לא זוכר אם קיים ממש בשלימות או שיש ניל עם שתי יציאות 1/2, ועל אחת היציאות האלו מרכיבים מפצל של 1/2 ו- 3/4
אבל פתרון ודאי יש!
מקווה שהובנתי מספיק
עכשיו אני חושב שהתכוונת למשהו אחרתודה!
דיי הובנת
אשמח אם תוכל להעלות תמונה כדי שאבין עד הסוף
אצלי זה יפתורלא לגמרי יעזור רק לפצל את הנילים כי צריך גם מנגנון ערבוב, אא"כ אתה רוצה לפתוח קצת קר וקצת חם, לבדוק מה הטמפרטורה, לרוץ לברז, לחזור לבריכה, לחזור לברז לבדוק שוב את המים, לגלות שהדוד התקרר קצת, להחליש את הקרים, לגלות שהחלשת יותר מידי, פחות מידי.
סוללה לא פותרת את כל הבלגן אבל קצת מקילה.
והכי טוב אם אפשר להתקין נקודת חמים/קרים במרפסת או בחצר באזור המיועד לבריכה ועל הדרך מרויחים כיור לסוכה, ברז להשקיה ואמצעי נח לניקוי חפצים גדולים מחוץ לבית [בעיקר לערב פסח]
עכשיו הבנתי מה התכוונת, מצרף תמונה, מכיר את זה.עכשיו אני חושב שהתכוונת למשהו אחר
אתה בעצם רוצה למלאות את הברכה במים חמים/קרים
אז אתה צריך ברז גינה שיש לו שני כניסות, לחמים ולקרים.
למיטב זכרוני זה קיים!
(אני גם זוכר שכששיפצתי את הדירה, האדריכלית שאלה אותנו אם אנחנו רוצים שם ברז חמים + קרים בגלל השיקול של הבריכה)
אולי בהמשך אוכל יותר להכווין אותך למוצר!
מה שאני כתבתי בהודעה הקודמת זה מדבר על מפצל שיש לו 3 יציאות, כלומר שהוא מחובר לקיר ואליו אני מחבר שלושה צינורות שונים (נגיד לדוג', ברז ניל שאני צריך לחבר אליו גם כיור חלבי וגם כיור בשרי וגם מדיח כלים, הכיורים הם 1/2, והמדיח הוא 3/4, אז לזה יש פיצול של 2 של 1/2 ואחד של 3/4)
נראה לי שאין לך צורך בזה
אז אתה כבר במצב הרבה יותר טוב, הלוואי עלי, [בתוכנית]אצלי זה יפתור
הברז נמצא במרפסת, הצינור רק עוזר לא למקם את הברכה מתחת לכיור
יש מתאם מברז רגיל לצינור גינה, נראה לי הביאו כבר מקודם, יש לי כזה, אין לי חשק כעת להוציא ולצלם, [עוד לא פתחנו עונה] אבל זה ממש אטום.החיסרון בסוללה אם אני מבין נכון שאני אצטרך לחבר לה מתאם כמו לברז רגיל ולא כמו לברז גינה. פחות אטום
זה מפצל את הברז לשתים
כבר כתבתי שיש לי את זה ואני משתמש בזה וזה נוזל המון.אז אתה כבר במצב הרבה יותר טוב, הלוואי עלי, [בתוכנית]
יש מתאם מברז רגיל לצינור גינה, נראה לי הביאו כבר מקודם, יש לי כזה, אין לי חשק כעת להוציא ולצלם, [עוד לא פתחנו עונה] אבל זה ממש אטום.
נכון.זה מפצל את הברז לשתים
ואתה רוצה לאחד 2 ברזים לצינור אחד
לא?
מאיפה זה נוזל לך מהחיבור של המחבר לברז או מהחיבורים של הצינור?כבר כתבתי שיש לי את זה ואני משתמש בזה וזה נוזל המון.
תודה!
[יכול להיות שהסיבה שאצלי זה פחות אטום מאצלך כי יש כיור מתחת לברז וממילא הצינור בא בזווית קצת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: