מסתפקים האם למקם את הכירים מתחת לחלון- שזה כמובן מועדף
או מכל מיני שיקולים להזיז אותם ולשים קולט אדים.
השאלה האם יש הבדל משמעותי באוורור בזמן בישול ?
חלון פתוח זה נהדר, רק שלפעמים מזג האויר פחות מתאים וצריך לסגור אותו, ולפעמים כיריים עם מבערי גאז מאד מתלוננים על רוח הנושבת מבעד לחלון.
לא פשוט.
אם החלון ממש פתוח, האוורור טוב משמעותית ביחס למה שנקבל ממרבית קולטי האדים... מצד שני, לא תמיד אפשר להשאיר אותו כך.
קשה.
אצלנו הכיריים אינדוקציה, ממש מתחת לחלון, מעליהם יש קולט אדים חזק שבחזקים... ועדיין האוורור חלקי כאשר מבשלים "בשרי" בימי קיץ כמו היום בהם לא מתאים להשאיר חלון פתוח.