דרוש מידע האם עגלת יויו מגיעה בתוספת ניילון לכיסוי?

מנדולינה פורחת

משתמש צעיר
בעיצומו של קיץ שמשי וחייכני קניתי עגלת יויו כולל חלק השכיבה וגם הטיולון, מחנות ביבואן רשמי.
משום מה זכור לי שבעת הק ניה המוכר אמר לי שיש לי ניילון.
כעת עם בכי השמיים, מחפשת אני את הניילון למניעת בכי התינוק,
לא מוצאת ולא מבינה מה קורה.
גחברה נחמדת צרכנית של יויו אף היא, אמרה לי שהניילון לא מגיע עם העגלה וצריך לקנות אותו בנפרד.
וכנראה שאין לי אותו בכלל.
(אבל היא קנתה רק טיולון, יכול להיות שזה שונה?)

וכאן לשאלה, מי כאן קנתה עגלת יויו בחנות רגילה ויודעת להגיד לי אם הגיע אם ניילון או לאו?
תודה רבה

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תלוי באיזה חנויות...
יש חנויות שמוכרות כביכול יותר בזול והם מוציאים את הניילון ואת הניילון צריך לרכוש בנפרד ,כך היה לי בעגלה ראשונה
בעגלה שניה(טיולון) שקניתי בחנות יותר יקרה בלי הנחות מסוגים שונים הגיע עם הניילון

אוהבת השם

משתמש פעיל
היויו כבר לא מגיעה היום עם ניילון, לכי תבדקי בחנויות שמוכרים עם ניילון- ותגלי שמשלמים שם את מחיר הניילון גלום בעסקת העגלה.
יש בכל חנות עגלות לרכוש את הניילונים של יויו.

ספרינגית

משתמש מקצוען
היויו כבר לא מגיעה היום עם ניילון, לכי תבדקי בחנויות שמוכרים עם ניילון- ותגלי שמשלמים שם את מחיר הניילון גלום בעסקת העגלה.
יש בכל חנות עגלות לרכוש את הניילונים של יויו.
אגב נילון באיכות על הפנים... הוא נהיה עמום כזה וצהוב

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בעיצומו של קיץ שמשי וחייכני קניתי עגלת יויו כולל חלק השכיבה וגם הטיולון, מחנות ביבואן רשמי.
משום מה זכור לי שבעת הק ניה המוכר אמר לי שיש לי ניילון.
כעת עם בכי השמיים, מחפשת אני את הניילון למניעת בכי התינוק,
לא מוצאת ולא מבינה מה קורה.
גחברה נחמדת צרכנית של יויו אף היא, אמרה לי שהניילון לא מגיע עם העגלה וצריך לקנות אותו בנפרד.
וכנראה שאין לי אותו בכלל.
(אבל היא קנתה רק טיולון, יכול להיות שזה שונה?)

וכאן לשאלה, מי כאן קנתה עגלת יויו בחנות רגילה ויודעת להגיד לי אם הגיע אם ניילון או לאו?
תודה רבה
קניתי לפני כמה שנים, לא היה נילון למרות שכולם ספרו לי שהיה אמור להיות (מנסיון). קניתי בקיץ אז אולי לכן המוכר הבריז את זה ובחורף בקשתי לקבל כי לא היה לי אז הוא בקש על זה עוד 180 ש"ח .

עמליה 098

משתמש מקצוען
היום ראיתי בבזאר שטראוס נילון לעגלת YOYOבתוך אריזה שחורה ב119 שח.(לא אריזה של YOYO)
מחיר שפוי?
משהי הזמינה מעלי ומרוצה?

GTV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
מצאתי באליאקספרס את זה הכי דומה למקורי:
YOYO-YOYO-Carrige-EVA.jpg_Q90.jpg_.webp

יחסית יקר למחירים של אליאקספרס, אבל אם בבזאר שטראוס זה 119 ש"ח אז אולי שווה?
מישהי ניסתה?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה