קבלתי עליה המלצות ממישהי שאני מאוד סומכת עליה, רק שגם היא לא מהמגזר.חסר מטפלות ללא הכשרה מספקת במגזר? זה ממש ללקות כפול....
מצטרפת...חסר מטפלות ללא הכשרה מספקת במגזר? זה ממש ללקות כפול....
סומכת עליה מבחינת מענה מקצועי, לא בקטע הדתי - כי כמו שאמרתי, הממליצה עצמה לא חרדית.אבל אם קיבלת המלצות ואת סומכת ורוצה לנסות- לא נראה לי שיש למישהו ענין לשכנע אותך אחרת.
אבל זה לא (רק) הענין של "מטפלת רגשית לא חרדית". זו מטפלת שכל ההכשרה שלה היא "ע"פ היהדות" בעוד אין לה את הבסיס היהודי....סומכת עליה מבחינת מענה מקצועי, לא בקטע הדתי - כי כמו שאמרתי, הממליצה עצמה לא חרדית.
ולכן אני שואלת - אם יש מישהי שהתנסתה בטיפול אצל מישהי לא חרדית והאם זה עלול להפריע
לדעתי צריך מטפלת עם אותם עקרונות פחות או יותר, לי זה מאוד חשוב.מאמנת בשיטת nlp ומתבססת על יסודות היהדות והחסידות, אם כי מבחינה דתית, מוגדרת כדתיה עם נטיה לחבד
האם מומלץ לפנות אליה לטיפול?
יכול להיותמכירה חברה שהלכה לטיפול אצל מטפלת שמשתייכת למגזר הדתי לאומי ומאוד נהנתה, הפלוס במטפלת כזו שהיא הרגישה הרבה יותר נוח מאשר אצל מישהי היימיש יותר מידי....
אההלא כדאי ללכת למישהי לא מקצועית עם תעודות
לגבי המגזר- אם היא בקיאה בענייני המגזר שלך ויש לך המלצות ממנה ממכרות שהיו אצלה ואת סומכת עליהן אז אני לא רואה בעיה.
אני אישית הייתי אצל מישהי דתייה לאומית שבקיאה מאוד במגזר וזה דווקא הרגיש לי נח יותר, כי לפעמים נוח יותר עם מישהי מבחוץ שאת לא תפגשי בנסיבות אחרות (במיוחד שהיא בקיאה מאוד בעייני המגזר ומקצועית)
אם היא עובדת עם הציבור החרדי גם - אז בטוח היא מכירה ויודעת (מנסיון אישי)מאוד מתיש ומעצבן
לתקשר עם מטפלת
שלא מבינה את הניואנסים שלי
שלא מכירה את הווי החיים שלי
רק לחשוב כמה רוק תצטרכי לשפוך
כדי להסביר לה מה זה טלפון כשר
או מה זה שטריימל
ובסוף לא תבין...
גם אם היא מקצועית בתחומה
עדין, מאופי הדברים
מדברים על הניואנסים וההליכות
ואפשר ממש להתקע.....
צודקת, מזה חששתי. זה קוטע את הרצף לנסות להסביר כל הזמן דברים שבשבילי הם בסיסייםמאוד מתיש ומעצבן
לתקשר עם מטפלת
שלא מבינה את הניואנסים שלי
שלא מכירה את הווי החיים שלי
מסכימה. תודהכי כל אחת מעבדת את זה ומוציאה מהפנימיות שלה.
אני גם חושבת שעדיף ללכת למישהי דתייה ולא חרדית
כי בדרך כלל מרגישים איתה יותר פתוח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: