אם הקניה היא לצורך עסקי, לא צריך לשלם מס?
תודה.אני לא יודעת אם יש דרך לקבל קבלה, אבל את יכולה להכיר את זה כהוצאה לצרכי מס הכנסה ע"י הוכחה אחרת על הקניה - כמו אישור ההזמנה שנשלח לך במייל + פירוט האשראי.
(שימי לב שבכל מקרה זה ללא מע"מ)
אבל אמורים לשלם על זה מס כי זה לא ליבוא אישי אלא עסקי, לא?יש החזר הוצאות כשזה לצורך העסק.
אני מנהלת חשבונות, וכשיש הוצאה לעוסק ואין לו חשבונית על כך, בפרקטיקה נוהגים להכיר גם לפי פירוט האשראי/ אישור העיסקה במייל וכד'תודה.
זה מהערכה, או מידיעה?
אין לחשבונית הזו שום משמעות מעבר לצילום מסךאשמח לשתף שיש לבעלי עסק גדול והוא מזמין באלפי שקלים מחו"ל וגם מעלי אקספרס
הייתי שולחת לרו"ח במשך שנים צילומי מסך של הרכישות מעלי אקספרס
ורק אחרי שנים (!!!) גיליתי שהם בכלל לא התיחסו לזה ולא טרחו לעדכן.. וכבר לא היה מה לעשות עם מה שעבר מעל חצי שנה..
רק לאחרונה גיליתי איך מוציאים חשבונית מעליאקספרס
פשוט, מהיר ובחינם
מצרפת סרטון הסבר לזיכוי הרבים
בהצלחה!!חשבוניות להוצאה מוכרת מאלי אקספרס - המדריך המלא
עצמאים? עשיתם רכישה באלי אקספרס ואין לכם מושג איך מקבלים את חשבונית להוצאה מוכרת?אתם לא לבד, קבלו את המדריך המלא שלב אחר שלבקישור לתוסף Ali Invoice FREE המוצ...www.youtube.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: