לא נכוןבכל מקרה תינוק שהשתחרר מתינוקיה לא חוזר בשום מקרה.
תינוק שכבר השתחרר לא חוזר חזרה לתינוקיהלא נכון
בעין כרם, אשה שמתאשפזת חזרה תוך חמישה ימים מהלידה, התינוק שלה חוזר לתינוקיה.תינוק שכבר השתחרר לא חוזר חזרה לתינוקיה
במקרים נדירים צריך סיבה מאוד מאוד טובה שכן יחזור
אני חזרתי לחדר תינוקות אחרי יום או יומיים עם צהבת גבוהה ואפילו קיבלתי "מיטה" במסדרון (בביקור חולים)תינוק שכבר השתחרר לא חוזר חזרה לתינוקיה
במקרים נדירים צריך סיבה מאוד מאוד טובה שכן יחזור
כנ"לאני חזרתי לחדר תינוקות אחרי יום או יומיים עם צהבת גבוהה ואפילו קיבלתי "מיטה" במסדרון (בביקור חולים)
זה תלוי בהרבה גורמיםכבר שמעתי על שתי יולדות שחזרו הביתה פחות מיומיים מהלידה, אחת לא רצתה להשאר בחג הראשון בביה"ח ועוד אחת לא רצתה להשאר בשבת בביה"ח, והן נשארו שפויות ובריאות...
מזל טוב!
אני חזרתי אחרי 36 שעות היה בסדר גמור. (אבל הרגשתי ממש בסדר והיתה לי עזרה עם הגדולים- חזרתי לבית של אמא שלי בלי הילדים הגדולים)גורמים
המצב בבית וכמה עזרה יש בו
ואופי התינוק
אני פעם חזרתי הביתה 30 שעות מהלידה
ואת הסיוט הזה אני לא אשכח לעולם.
חייבים עזרה או אחות לילה כדי לעשות את זה לדעתי.
יכולה לפרט?אחותי עברה בית חולים אחרי שהתלוננה על השירות.. כן העבירו אותה למקום אחר
אנחנו נכנסנו למחלקת ילדים בגיל 5 ימיםאני חזרתי לחדר תינוקות אחרי יום או יומיים עם צהבת גבוהה ואפילו קיבלתי "מיטה" במסדרון (בביקור חולים)
נראלי עם אמבולנס זה היה לפני 3 שנים..יכולה לפרט?
מה היה התלונה?
עברה לביח בעיר אחרת?
ואיך עברה? אמבולנס?
על חשבון מי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: