דיון האם נינג'ה גריל יכול להוות תחליף למיקרוגל?

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
המיקרוגל בביתנו שבק
היות שהרבה זמן אני לוטשת עיניים לניג'ה גריל ומתכננת לרוכשו, עלתה במוחי התהייה האם זהו העיתוי הנכון לבצע את הרכישה - במקום לרכוש מיקרוגל חדש, לרכוש מכשיר נינג'ה גריל.

האם מעבר לשלל סגולותיו, מכשיר הנינג'ה מתאים גם להכנת אורז? (אני נוהגת להכין אורז במיקרוגל)
האם ניתן לחמם באמצעותו מנות שבושלו ועברו קירור?

אשמח מאד לתשובות המנוסים.

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
כותבת לך מניסיוני-
אין לי מיקרוגל כבר הרבה שנים, נינג'ה גריל- יש.
אורז - לא ניסיתי להכין בנינג'ה, משערת שאפשר בפונקציה של BAKE
אני מחממת אוכל בפונקציה של חימום מחדש- צריך לעטוף אותו היטב והוא מתחמם במהירות.

זהבית87

משתמש מקצוען
החימום בנינג'ה הוא מעולה, מהיר ולא מייבש
החימום אחיד ולא כמו במיקרוגל..

לא יודעת לגבי אורז

אבל עדיין יש הבדל בשימושים בין מיקרוגל לנינג'ה, איך למשל אפשר להמיס שוקולד?? איך אפשר להכניס צלחת עם מנה?.. צריך להעביר כלי..

פרוגינית

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש פונקציה של חימום מחדש. אז כן,
אורז לא הכנתי בו אבל אני חושבת שאפשר

רותה-ניר

משתמש רשום
נינגה זה מעולה. לחימום פיתות ובכלל...אבל מה הקשר למיקרוגל? את לא יכולה לחמם מרק בנינג׳ה או אורז כי הם יתייבשו. אין קשר בין המכשירים. לדעתי מיקרוגל חובה במטבח ורק למותרות זה נינגה. זו דעתי.

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
בדיוק השתמשתי אתמול בנינג'ה אצל חברה

הפתיחה מלמעלה אז צריך לשבת בגובה השיש, אין מצב שישב בתוך הנישה של המיקרוגל

חוץ מזה דורש חימום מקדים לפני השימוש. את לא יכולה להכניס משהו לשתי דקות ולשכוח. אחרי החימום הוא יעמוד על סטנד ביי עד שיוכנס אוכל.

ובגדול מבחינת שימושים לא מאוד שונה מתנור

מה יש

משתמש מקצוען
אני מחממת לפעמים מזון יבש. פשוט מפעילה ומכניסה. כשהמכשיר חם- גם האוכל חם (עד 3 דקות)
למנה0 שתיים זה מעולה.
אבל לא ניסיתי מרק לדגמא.
במכשיר שלי אין אופציית חימום מחדש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה