דרוש מידע האם מכונת כביסה AEG מומלצת או שעדיף סימנס?

אמא מאושרת!

משתמש פעיל
המוכר ממש משכנע לקנות מכונת כביסה AEG דגם 8432 הוא טוען שזה ברמה של מילה ויותר טוב מבוש וסימנס

השאלה האם אכן זה מומלץ? למשהו יש ניסיון עם המכונה הזו?

שמעתי שסימנס מעולה בניקיון ובריח הבגדים

אשמח מאד למידע אנחנו ממש מתלבטים מה עדיף

תודה רבה

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
תשאלו עוד חנות, אף פעם לא קונים בגלל המלצה של מוכר אחד

ענינית

משתמש פעיל
אוי, רק לא AEG נגמרו הימים שלה. לי יש דגם מלפני 3 שנים כי המוכר ממש המליץ לי בתור אחת פדנטית שחשוב לי מאד הנקיון (לא זוכרת כרגע את הדגם), אבל מה אומר, מאוכזבת ממש היא לא מנקה מספיק ואני אחת שמנקה כתמים לפני הכביסה כל פעם עם החומר המתאים לכתם. אגב שמעתי גם מגיסתי שהיא לא מרוצה ממנה.

אמא מאושרת!

משתמש פעיל
תשאלו עוד חנות, אף פעם לא קונים בגלל המלצה של מוכר אחד
ניסיתי 2 חנויות וזה מה שהמוכרים אומרים אבל מה שמוזר לי גם זה המחיר למה AEG עולה 2600 וסימנס גרמני עולה 3,300 קצת מוזר, לא?

אוי, רק לא AEG נגמרו הימים שלה. לי יש דגם מלפני 3 שנים כי המוכר ממש המליץ לי בתור אחת פדנטית שחשוב לי מאד הנקיון (לא זוכרת כרגע את הדגם), אבל מה אומר, מאוכזבת ממש היא לא מנקה מספיק ואני אחת שמנקה כתמים לפני הכביסה כל פעם עם החומר המתאים לכתם. אגב שמעתי גם מגיסתי שהיא לא מרוצה ממנה.
וואו ממש עזרת לי עם האינפורמציה

אז באמת מומלץ לקנות סימנס גרמני?

פישל לוי

משתמש מקצוען
שאלי חברות ומכרות על איכות הנקיון, שאלי טכנאים על כמות התקלות ועלויות התיקון.
אני עצמי קניתי מילה לפני כ-7 שנים -המוכרים אמרו שאין כמוה, בפועל הנקיון לא משהו, אמנם המכונה עצמה מצוינת-אפס תקלות במשך השנים הללו.
שמעתי מחברות ובנות משפחה שהבוש מנקה מצוין, ולא מאד יקרה.

אמא מאושרת!

משתמש פעיל
בסופו של דבר קניתי את סימנס
אפשר לומר שאני די מרוצה
יש כמה דברים מעצבנים למשל שלוחצים הפעל לפעמים המכונה מצפצפת ומסמנת כאילו הדלת לא סגורה למרות שהיא סגורה.
וכן כתמים קשים יוצא נקי רק לאחר מכונה ארוכה של שעתיים וחצי ולא לאחר מכונה רגילה של שעה.

שקדי

משתמש מקצוען
בסופו של דבר קניתי את סימנס
אפשר לומר שאני די מרוצה
יש כמה דברים מעצבנים למשל שלוחצים הפעל לפעמים המכונה מצפצפת ומסמנת כאילו הדלת לא סגורה למרות שהיא סגורה.
וכן כתמים קשים יוצא נקי רק לאחר מכונה ארוכה של שעתיים וחצי ולא לאחר מכונה רגילה של שעה.
כמה ק"ג?

ליזענסק

משתמש רשום
המליצו לי לקנות מכונת כביסה aeg 8קילו האם מישהו מכיר מניסיון אישי את המכונה הזאת?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה