עזרה האם מישהי ניסתה את התכשיר Miracle Mole Removal להסרת נקודות

מיר'לה

משתמש חדש
חיפשתי תכשיר מתאים ומצאתי ברשת את המוצר הזה https://www.miraclemoleremoval.com/ אבל מכיון שאינני סומכת על פרסומות מצד משווק בעינים עצומות רציתי לשאול האם יש מישהי שניסתה תכשיר זה?
הם טוענים שיש אחריות [ואגב זה נראה שמאיביי זה הרבה יותר זול, אבל כנראה בלי אחריות].
תודה מראש על התגובות

so

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
קניתי וזה לא הגיע עם שום הוראות
ברגע ששילמתי זה כאילו זהו אין עם מי לדבר. ניסיתי ליצור קשר כמה פעמים ולא עונים איך בדיוק להשתמש.
ניסיתי לבד כפי איך שהבנתי וזה לא ממומלץ בכלל!

so

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
למה עשה צלקות?
תודה שהגבת, כמעט קניתי...
יש לך המלצה אחרת? את העט ניסית?
כן עשה צלקות.
ולא לא ניסיתי משהו אחר זה היה בפסח אז עכשיו מחכה להמלצה יותר טובה!
ועם שירות לקוחות!!!!!! אם אני כבר משלמת כל כך הרבה אז לפחות שאקבל שירות לקוחות.. אחרת כמו שאמרת אפשר לקנות באיביי.
קיבלתי את החבילה מאמריקה כך יכול להיות שזה מאיביי בכלל זה לא הגיע דרך המוכר....

so

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
רציתי לכתוב יותר ברור
בגלל שהמוכר לא ענה לי איך משתמשים והחברה בפלורידה רק שמו הוראות איך להשתמש בתכשיר כמו פילינג.
קניתי את התכשיר שיהיה כדי להוריד נקודות חן. לא לעשות פילינג שלם כמו במכון קוסמטיקה.
אגב הייתי בעבר אצל ד''ר זמיר והבקבוק נראה אותו דבר...
(החברה בפלורידה אמרו לי שהם מוכרים מלא לארץ אבל לא ידעו איך מתמשים בתכשיר כדי להסיר נקודות)
נכנסתי לאתר של MIRACLE MOLE REMOVEL וראיתי שם סרטון אז ניסיתי לבדי. היה לי שומה במקום נסתר וזה ירד מיד (השאיר סימן) לגבי נקודות חן בפנים כנראה הסרטון שנלקח מיו טיוב לא הכי ברור (גם יכול להיות שהמינון שם לא רלוונטי לי בסרטון הנשים היו ''מאוד מאוד כהות'') וזה השאיר לי צלקות... היה יותר טוב קודם :(
בתמונות באתר זה נראה שמסיר טוב. אבל ברגע ששילמתי המוכר לגמרי התעלם והפסיק לענות....
אם למישהו ידוע איך משתמשים כדי להסיר נקודות חן שטוחות בבקשה להודיע!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה