הכוונה לדירות יד שניה, האם המחירים ירדו? או אמורים לרדת? מישהו מבין בזה אולי?...
מסכים אתך לגמרי.יורדים גם יורדים.
אני עוקב כ 5 שנים.
עלה בהתמדה. התמתן. ולפני כ 4 או 5 חודשים ירד קצת.
דירות "נמכרות" במחירי פשׁרה.
אנשים ממתינים על השוק עם מחיר גבוהה. וכשהם מתחילים להלחץ הם מתפשרים על מחיר.
ואני מדבר לא על דירה אחת ולא על 2
לפני כן רוב מי שהמתין, קיבל את מה שרצה. כיום כבר לא.
שימו לבלפי כמות הדירות שמוצעות למכירה בעיתונים - שהולכת וגדלה בכל שבוע נראה שההיצע גובר על הביקוש ומתישהו המחירים ירדו
מתפשרים זה אומר סכומים מיזערים מאדיורדים גם יורדים.
אני עוקב כ 5 שנים.
עלה בהתמדה. התמתן. ולפני כ 4 או 5 חודשים ירד קצת.
דירות "נמכרות" במחירי פשׁרה.
אנשים ממתינים על השוק עם מחיר גבוהה. וכשהם מתחילים להלחץ הם מתפשרים על מחיר.
ואני מדבר לא על דירה אחת ולא על 2
לפני כן רוב מי שהמתין, קיבל את מה שרצה. כיום כבר לא.
צודקת לגמריי!ואגב מה שנראה שהמחירים של יד שניה זהים ליד ראשונה כי מסתכלים על 3 חדרים של קבלן 70 מ"ר במקרה הטוב לעומת חדרים ישנה 85 מ"ר בגודל גדול עם אפשרות הרחבה ללא כל הכאבי ראש של כניסה לדירה חדשה. ויש מי שמעדיף.
זה מנסיון קנינו לא מזמן ובמחיר שקנינו יכלתי לקנות מול הבית דירה חדשה מקבלן. אבל מה- נקניק- 3 חדרים בגודל מינימלי. צרה וארוכה משום מה (כי זה השטח המוזר של הבנין) ולא לדבר על כל העמלות של כניסה וחיבורים למינהם ורישומים בטאבו וכו' וכו' ואחר כך יש אחזקה של חדר מדרגות ענק ומעלית וועד וטיפוח גינה את לא יוצאת מזה. קנינו בבנין ישן בקושי שכנים דירה משופצת מהיסוד נעימה ונחמדה ואפילו כמה מטרים יותר. עם אופציה ענקית להרחבה ב"ה. לתשומת לב כל אוהבי הדירת החדשות. זה שיקול משמעותי. (או שיש ציבור ויש ציבור אני שייכת לסוג הפרקטי)צודקת לגמריי!
זה ממש נכון ! בדוק
יש דירה באזור חזון איש....שרובו ככולו של המודעות של הדירות זה רק בספר ובקצוות של בני ברק , קרית הרצוג ופרדס כץ וכדו
הלוואי והיו יורדים...בתור אחת שעוקבת ממש לא...הכוונה לדירות יד שניה, האם המחירים ירדו? או אמורים לרדת? מישהו מבין בזה אולי?...
תלוי איזה גודלהלוואי והיו יורדים...בתור אחת שעוקבת ממש לא...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: