נראה לי דזיינר ולאונרדו,לכל תוכנה / אתר של יצירת תמונות AI יש פירוט אודות הרשיון אותו הם נותנים ללקוח
כדי לקבל תשובה מדוייקת כדאי שתפרטו על איזה כלי אתם שואלים
בתנאי השימוש של דיזיינר כתוב שהשימוש הוא לצורך פרטי בלבד ולא מסחרי.@לוצ'י
אולי את מבינה בעניין ותוכלי לעזור לי?
לכאורה, איך אוכפים את זה? כלומר איך יש דרך להוכיח שהתמונה היא דרך הבינה ולא צוירה/ צולמה וכדו'? בייחוד שהתמונה עוברת עיבוד?בתנאי השימוש של דיזיינר כתוב שהשימוש הוא לצורך פרטי בלבד ולא מסחרי.
לא בטוחה, אבל נראה לי שככה זה גם בלאונרדו, לפחות החינמי
אולי @טוב עין יוכל לדעת לגבי זה..
אין לי מושג, אבל מאמינה שיש דרך כזו : )לכאורה, איך אוכפים את זה? כלומר איך יש דרך להוכיח שהתמונה היא דרך הבינה ולא צוירה/ צולמה וכדו'? בייחוד שהתמונה עוברת עיבוד?
אני שואלת לא בפן ההלכתי אלא בפן החוקי גרידא
אז לכאורה אין דרך חוקית להשתמש בתמונות לצורך עבודות גרפיקה שונות?אין לי מושג, אבל מאמינה שיש דרך כזו : )
אם אני לא טועה יש אתרים שאם את מנויה אז מותראז לכאורה אין דרך חוקית להשתמש בתמונות לצורך עבודות גרפיקה שונות?
זו סוגיה די מורכבת, זכויות היוצרים על התמונות, ואני לא ממש יכולה להכריע בה, במיוחד שאני משתמשת בבינה חינמית.. אבל כנראה שזו הדרך לעשות את זה:אז לכאורה אין דרך חוקית להשתמש בתמונות לצורך עבודות גרפיקה שונות?
אם אני לא טועה יש אתרים שאם את מנויה אז מותר
קצת מורכב להסביר, כדאי לקרוא ולתרגם לבד -
האמת שקודם ענו לי בתמיכה שלהם
והם הסבירו שאפשר להשתמש ביצירות לשימוש מסחרי גם במנוי החינמי.
וההבדל בין החינמי למנוי בתשלום זה הבעלות על היצירה
יצירה שנוצרה בחינמי פתוחה לכל אחד לשימוש ואפשר להעתיק אותה ולהשתמש בה חופשי
ואילו יצירה שנוצרה בתשלום היא פרטית ואין למשתמשים אחרים רשות להעתיק ולהשתמש.
תודה בכל אופן.
יודעים לגבי דזיינר ואחרים?לגבי לאונרדו היה כאן כבר אשכול -
לגבי דיזיינר היה כאן אשכול ממנו לא עלתה מסקנה ברורה -יודעים לגבי דזיינר ואחרים?
מוזר, כי בתנאי השימוש של דיזיינר מופיע בפירוש שאסור שימוש מסחרילמעשה דיזיינר מבוסס על מודל DallE3 של OpenAI שתנאי השימוש שלו (בשימוש ישיר - לדוג' באמצעות GPT) מתירים במפורש גם שימוש מסחרי -
כל עוד אתם יוצרים באמצעות האתר והמשאבים שלהם יש להם את הזכות לאסור ולהגבילמוזר, כי בתנאי השימוש של דיזיינר מופיע בפירוש שאסור שימוש מסחרי
כל תמונה ברשת מוגנת בזכויות יוצרים, אלא אם כן נכתב במפורש להיפךזה לא כמו תמונות ברשת חינמיות שאפשר להשתמש איתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: