רק יד שרה, גם אם תחכו שם שעה בתורוהאם בכלל מומלץ למקרה של ספק שבר?
מניסיונכם - האם עדיף ללכת ליד שרה או לטרם?
זה עמוס במיוחד בהשוואה לטרם?רק יד שרה, גם אם תחכו שם שעה בתור
מאוחדתבד"כ הרבה פחות תור ביד שרה
והצוות מאוד מקצועי!
באיזה קופת חולים אתם?
למאוחדת אין הסדר עם יד שרהמאוחדת
אם כך, העלות היא 380 ש"ח השתתפות ביד שרה.מאוחדת
???יש להם את מוקד הטורים שהוא יחסית בסדר
זה המחיר למאוחדת ביד שרה , גם ביום רגיליש להם שירות מעולה בד”כ לא עמוס אבל המחיר נכון ליום רביעי שעבר בערב היה 380 ש”ח. ואין השתתפות מהקופה. (אולי המחיר קשור שהיה מוצאי יום העצמאות.)
הרופאים ביד שרה רובם משערי צדק.הייתי פעם במיון בשערי צדק, וכשהכירורגית טיפלה בי, היא אמרה: חבל שלא הלכת ליד שרה. היית ממתינה פחות זמן, ומקבלת שירות מצוין, לא פחות מכאן. זה מקום מקצועי ומלכתחילה...
אני מדברת על מבוטחי לאומיתזה המחיר למאוחדת ביד שרה , גם ביום רגיל
הם נוגיעים בדבר כל חלק הגדול של הרופאים ביד שרה הם עובדים גם בשערי צדקהייתי פעם במיון בשערי צדק, וכשהכירורגית טיפלה בי, היא אמרה: חבל שלא הלכת ליד שרה. היית ממתינה פחות זמן, ומקבלת שירות מצוין, לא פחות מכאן. זה מקום מקצועי ומלכתחילה...
ואז?הם נוגיעים בדבר
להזכיקכם - הלכתי מלכתחילה לשע"צ.חלק הגדול של הרופאים ביד שרה הם עובדים גם בשערי צדק
ללאומית יש הסדר רק עם טרם, משום שזה אותו מנכ"ל (שיקלי כדאיות)אני מדברת על מבוטחי לאומית
אני לא אומר שהם לא מקצועים אני בעצמי מאוד ממליץ ללכת ליד שרה לא בגלל שאני מתנדב בשערי צדקואז?
להזכיקכם - הלכתי מלכתחילה לשע"צ.
אדרבא, אתם מחזקים את טענתי בדבר מקצועיות המקום
ללאומית יש הסדר מלא עם מיון יד שרה. לא משלמים כלום אם מגיעים עם הפנייה ויש השתתפות משמעותית אם מגיעים בלי. כמו מכבי וכללית.ללאומית יש הסדר רק עם טרם, משום שזה אותו מנכ"ל (שיקלי כדאיות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: