לא הבנתי...פול סטאק הכוונה שזה backend, frontend ...
בפיתוח מערכות מבוססות Web יש מספר רכיבים למערכת, במקרה הפשוט ביותר צד-שרת וצד-לקוח.
קוד צד-שרת זה החלק שרץ על השרת (בדרך כלל PHP וגם Java וכו׳), וקוד צד-לקוח זה החלק שרץ על המחשב של הגולשים (HTML / CSS / JavaScript).
זה אומר שמתכנת פול סטאק שולט בכל המערכת שלמה.. קורה לפעמים שבגלל זה מתכנתי פול סטאק פחות מקצועיים בפיתוח צד-לקוח ממתכנתי Front-End אבל יש להם אורינטציה של מערכת שלמה
יש לך הווה אמינא שמי שאין לו מושג בתכנות יכול ללמוד תכנות כמה חודשים ולצפות להצלחה?? (כמובן שהצלחה הכוונה להשמה טובה ומוצלחת)מי שאין לו שמץ של מושג בתכנות יכול ללמוד ולהצליח בפולסטאק?
השאלה היא האם בלימודי פ"ס כלול גם הידע התכנותי הנצרך.יש לך הווה אמינא שמי שאין לו מושג בתכנות יכול ללמוד תכנות כמה חודשים ולצפות להצלחה?? (כמובן שהצלחה הכוונה להשמה טובה ומוצלחת)
אכן, גם אני התכוונתי בתשובתי לזה, הבנתי שהשאלה באה בגלל הפרסום בביתר.האמת אני מבינה מאיפה באה השאלה.
יש עכשיו פרסומים של לומדה על למידת FS לגברים ונשים (בנפרד).
מאוד התפלאתי שאין שם דרישת בסיס של הנדסאי או תואר.
אם אכן זו לא דרישת בסיס אז אין מה ללכת ללמוד שם.
ולשאלתך אם אין לך נסיון בתכנות (ולימודים) אז אין.
ולמעשה, פול סטאק זה מקביל לתיכנות רגיל או תוספת על תיכנות רגיל?
מי שאין לו שמץ של מושג בתכנות יכול ללמוד ולהצליח בפולסטאק?
ממש לא רק בביתר, גם בכל מקומון בירושלים.הבנתי שהשאלה באה בגלל הפרסום בביתר.
אני מתכוון לקורס ספציפי שאמור להתקיים בביתרממש לא רק בביתר, גם בכל מקומון בירושלים
חחחחחלפי בדיקה שעשיתי מתכנתות פול סטאק יכולות להגיע ל-26K. זאת הסמכה שיש לה ביקוש גבוה, אני יודעת שיש יותר מתכנתי פול סטאק מאשר בק אנד והתחום הזה גם ממשיך להתפתח עוד. ממליצה לך לברר לגבי הקורס של INT בירושלים, את יכולה לדבר עם סבטלנה, היא יועצת הלימודים שלהם וממש מקסימה - 0504830322
צודק, באמת קשה למצוא עבודה. אבל האמת שזה בכל תחום ככה, קשה להתחיל כשאין לך ניסיון. ורשמתי עד איפה אפשר להגיע, ולא מאיזה סכום מתחילים...חחחחח
אולי מתכנתות עם הכשרה תכנותית שנכנסו לנישה הזו ולמדו אותה חזק
או לחילופין - מתכנתת עם תואר
וגם אילו - רק אחרי לפחות 4-5 שנות ניסיון, כאשר לעבודה ללא ניסיון מאד קשה להתקבל
מישהוא שלומד קורס כמתואר לעייל - שלא יצפה בבקשה
(מהכרות אישית לגמרי)
חחחלפי בדיקה שעשיתי מתכנתות פול סטאק יכולות להגיע ל-26K. זאת הסמכה שיש לה ביקוש גבוה, אני יודעת שיש יותר מתכנתי פול סטאק מאשר בק אנד והתחום הזה גם ממשיך להתפתח עוד. ממליצה לך לברר לגבי הקורס של INT בירושלים, את יכולה לדבר עם סבטלנה, היא יועצת הלימודים שלהם וממש מקסימה - 0504830322
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: