אני רוצה לאפות לו משהו ללא סוכר,
האם אני צריכה להתנזר מעוד משהו, או שמספיק להחליף את הסוכר?
האם אני צריכה להתנזר מעוד משהו, או שמספיק להחליף את הסוכר?
קמח מלא לא נחשב לסוכר?קמח לבן נחשב סוכר לכל דבר ועניין
תשתמשו בקמח מלא.
מענייןסוכרתי מקצוען - זה שלפני שהוא מסתכל על המחיר הוא מסתכל על כמות הפחמימות במוצר.
פחמימות מעלות סוכר. נקודה. יש הבדל בין הפחמימות השונות במהירות התפרקותן וכתוצאה מכך במהירות עליית ערכי הסוכר.
כל פחמימה שמעורבת עם שומנים / חלבונים תתפרק לאט יותר (צ'יפס עדיף מפירה...)
כי צ'יפס בדרך כלל מלא בשמן שמאט את תהליך התפרקות הפחמימהמעניין
למה ציפס עדיף על תפוחי אדמה?
אשמח למתכונים. תודה רבה.אם יש לך אפשרות להשיג קמח שקדים (שזה בעצם שקדים טחונים דק) יש לי כמה וכמה מתכונים.
לקמח כוסמין יש מדד גליקמי נמוך.
המדד הגליקמי הוא זה שקובע כמה סוכר יש בפחמימה.
אשמח למתכונים. תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: