Akivafr770
משתמש רשום
האם כדאי לפרסם משהו מקצועי או איכותי
למרבית האנושות יש נטיה לא להבין דבר לא מוסבר...האם כדאי לפרסם משהו מקצועי או איכותי
למרבית האנושות יש נטייה לצחוק למקרא שורה זו...למרבית האנושות יש נטיה לא להבין דבר לא מוסבר...
מילון:יש סתירה ביניהם?
במקרה הזה לא.עזר במשהו???? ניסיתי לפשט......
גחיו לואר מנו לניסו?אני חושב שהסוקר רוצה לקבל תשובות רק מבעלי המקצוע לכן אינו מפרט את כוונת שאלתו כדי שרק המבינים יענו
בדיוק מה שבאתי לכתוב, אחרי מחשבה על הנושא.איכות- בד"כ במוצר
מקצוענות- בד"כ בשירות
בעולם של פרסומאים- מקצועי זה כתיבה טובה , ואיכותי זה גרפיקה מושכת, או דף איכותי, או עיתון יותר מוכר וכו' כך אני מבין את הסקר.האם כדאי לפרסם משהו מקצועי או איכותי
נראה לי שAkivafr770 כבר לא עוקב אחר האשכול שהוא פתח...האם להשקיע במשהו יותר נגיש ופשוט, שמדבר לליבו של האדם המצוי שלא מבין בזה אך אליה וקוץ בה: זה יצא מקצועי פחות וממילא פחות מוצלח, לקהלים מסויימים בכל אופן.
ומאידך גיסא, האם להשקיע במשהו מקצועי, על רמה, שיצור חיבור ויתפוס את הלב, העין או המח, כולם ביחד וכל אחד מהם לחוד. אלא שהקוץ שבאליה הזו, שלעיתים משהו ברמה גבוהה, משהו מקצועי - פחות מתאים ל"איש הפשוט" ופחות תופס אותו.
האם לזה התכוון המשורר @Akivafr770 ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: