התייעצות האם כדאי ללמוד עיצוב אירועים

אשת כהן

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
מתענינת האם שווה ללמוד עיצוב אירועים.
אשמח אם תתיחסו לשאלות:
1. יש לזה ביקוש או שהשוק מוצף?
2. איפה כדאי ללמוד (אני מבני ברק)? ומה העלות
3. כמה אפשר להרויח?
תודה רבה

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
מתענינת האם שווה ללמוד עיצוב אירועים.
אשמח אם תתיחסו לשאלות:
1. יש לזה ביקוש או שהשוק מוצף?
2. איפה כדאי ללמוד (אני מבני ברק)? ומה העלות
3. כמה אפשר להרויח?
תודה רבה
כמו כל תחום השוק מלא מלא במעצבות מפיקים ומפיקות.
וצריך להתחיל לאט לאט עם הרבה סבלנות, גם ללמוד להפסיד זה קורה לכולם בהתחלה. הקטע של התמחור קשה מאוד בהתחלה.

העבודה היא פיזית יום של ארוע זה יום מטורף וחוזרים מפורקים הביתה אחרי הרבה שעות עבודה.

יש הרבה שמפרסמות קורסים בתכלס אין צורך בקורס יקר במיוחד מספיק לקבל בסיס ולהתחיל.
הכי חשוב זה להיות בקשר עם מעצבות אחרות וללמוד מהן תוך כדי עבודה שלך.
ויש צורך בווצאפ בשביל להיות בקשר עם מפיקים אחרים בשביל לעקוב אחרי מעצבות זה נותן המון.
מיילים טובים בשביל הלקוחות כדי לשלוח תמונות.

כמה מרוויחים? כמה גרפיקאית מרוויחה? כמה עו"ד מרוויח? בכל תחום יש המון המון בינוניים וכמה ענקיים

פלמינגו.

משתמש מקצוען
וצריך להתחיל לאט לאט עם הרבה סבלנות, גם ללמוד להפסיד זה קורה לכולם בהתחלה. הקטע של התמחור קשה מאוד בהתחלה.
כל מילה!
העבודה היא פיזית יום של ארוע זה יום מטורף וחוזרים מפורקים הביתה אחרי הרבה שעות עבודה.
הייתי מוסיפה שבעיקר מה שצריך כדי לעצב ולהפיק אירוע חייב שיהיה לך כושר ניהול. יחסים מעולים עם לקוחות. ליחצן את עצמך טוב. והרבה להאמין בעצמך..(בטחון עצמי בלע"ז)
ויש צורך בווצאפ בשביל להיות בקשר עם מפיקים אחרים
אני עובדת רק דרך מיילים אמנם קצת מורכב אבל תמיד מסתדרת בסוף

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
כל מילה!

הייתי מוסיפה שבעיקר מה שצריך כדי לעצב ולהפיק אירוע חייב שיהיה לך כושר ניהול. יחסים מעולים עם לקוחות. ליחצן את עצמך טוב. והרבה להאמין בעצמך..(בטחון עצמי בלע"ז)

אני עובדת רק דרך מיילים אמנם קצת מורכב אבל תמיד מסתדרת בסוף
צודקת לגמרי.
לגבי המיילים אני בכוונה כתבתי שיש צורך בווצאפ שתדע. אפשר דרך מיילים זה מורכב מסורבל ופחות זריז.
דרך הווצאפ הכרתי עשרות מעצבות ועם חלקן אפילו עבדתי כשבמייל אין לי איך לפגוש.
מקבלים המון ידע דרך מעקב אחרי מעצבות וזה מתאפשר רק בווצאפ.

זה נקודה שחובה לתת עליה את דעת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה