האם כדאי להמתין לתחילת החודש עם יתרת המשכנתא?

איששלוש

משתמש רשום
קבלתי משכנתא עבור בנייה לפני כחודשיים, כשבערך 20% ממנה עדין לא קבלתי עד לסיום הבנייה. כעת עם סיום הבניה יש לי אפשרות לבקש כבר את היתרה. שאלתי למומחים כאן - האם כדאי לעשות את זה עכשיו לפני תחילת החודש ועליית העוגנים, או שהעוגנים דוקא עומדים לרדת וכדאי להמתין כמה ימים.
מדובר במשכנתא בנק הפועלים, מל"צ בריבית של 5.02.
אשמח לקבל את עצתכם.

ראובן 23

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
קבלתי משכנתא עבור בנייה לפני כחודשיים, כשבערך 20% ממנה עדין לא קבלתי עד לסיום הבנייה. כעת עם סיום הבניה יש לי אפשרות לבקש כבר את היתרה. שאלתי למומחים כאן - האם כדאי לעשות את זה עכשיו לפני תחילת החודש ועליית העוגנים, או שהעוגנים דוקא עומדים לרדת וכדאי להמתין כמה ימים.
מדובר במשכנתא בנק הפועלים, מל"צ בריבית של 5.02.
אשמח לקבל את עצתכם.
ירדו

ראובן 23

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אנחנו לא חושבים אנחנו יודעים.

HILEL1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
קופץ על האשכול. אני אמור למשוך בחודשים הקרובים פעימה נוספת, האם יש דרך לדעת מתי כדאי למשוך בחודשים הקרובים מעבר למה שכתבו לגבי החודש הקרוב?
האם עדיף כבר למשוך כי צפויה עליה?

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
קופץ על האשכול. אני אמור למשוך בחודשים הקרובים פעימה נוספת, האם יש דרך לדעת מתי כדאי למשוך בחודשים הקרובים מעבר למה שכתבו לגבי החודש הקרוב?
האם עדיף כבר למשוך כי צפויה עליה?
יש לך קשרים לדעת מה יהיה מחר בלבנון???

בכלכלה כל יום זה כמעט נצח.
המקסימום שאפשר לדעת זה כמה ימים לפני סוף החודש כי כבר היה רוב החודש את השינויים לפה ולשם. נשאר רק מעט ימים שגם אם יהיה קטסטרופה חלילה לא יכולים לשנות מדי הרבה במספר ימים שנשאר ביחס לכל הימים שכבר עבר בחודש.

HILEL1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אנסח את השאלה אחרת
אם היית צריך למשוך פעימה בחודשים הקרובים, היית מושך בחודש הבא או מחכה?

ראובן 23

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אנסח את השאלה אחרת
אם היית צריך למשוך פעימה בחודשים הקרובים, היית מושך בחודש הבא או מחכה?

בודק 3 ימים לפני העדכון עוגנים ואז אתה מבוטח מכל כיוון אם יעלה אתה משחרר לפני אם ירד אתה משחרר אחרי.
תגיד איזה בנק המשכנתא נגיד לך מתי העדכון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה