לא כדאי וכנראה גם לא אפשריאורגנית או פסנתר
האם וכדאי?
כדאי לחפש תחומי ענין להעשרה ותעסוקה להורה שמעלה על דעתו דבר כזה, בשביל פעוטה בת שלוש.אורגנית או פסנתר
האם וכדאי?
דבר ראשון- אם היא מתחילה מגיל צעיר, שלא תתבזבז על אורגנית...אורגנית או פסנתר
האם וכדאי?
עם כל הכבוד ברוסיה הילדים היו ממש, אבל ממש מסכנים (ברובם..)אפשר להתחיל בגיל הזה! -ברור שעדיף פסנתר
ברוסיה זה קורה הרבה (מכירה פסנתרנית מדהימה שמנגנת מגיל 3- אוקראינית האמת)
איך פסנתר ?אפשר להתחיל בגיל הזה! -ברור שעדיף פסנתר
(איך לא...) כלומר שהמורה הייתה רוסיה.ברוסיה זה קורה הרבה
שום מורה מקצועי לא ילמד אותך אורגנית כשהיעד שלך הוא ללמוד פסנתר.איך פסנתר ?
את בטח מודעת לכמה כח צריך להפעיל על הקלידים כדי שיצא צליל שלא נראה לי שיש לילדה בת שלוש
אני למדתי בתור ילד בן 7-8 אצל מורה והתחלתי על אורגנית, ולמורה היה פסנתר בבית.
(איך לא...) כלומר שהמורה הייתה רוסיה.
וביקשתי ממה ניסיון שיעור אחד לנגן על הפסנתר ובקושי יצא לי צליל כי הקלידים של פסנתר קשים יותר ללחיצה מאשר באורגן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: