בשרי האם יש שיטה להקפאת שניצלים מוכנים?

שקדי

משתמש מקצוען
הפשרתי בטעות כמות גדולה מדי של שניצל טרי ולכן עלי להכין את כולו.
האם מישהו התנסה בהקפאת שניצלים מוכנים?
@ה. בקר?
תודה
 

מחשבית

משתמש פעיל
אני מקפיאה שניצלים אפויים בתנור שאני אופה אותם כמעט עד הסוף - לא משחימה,
בהקפאה אני שמה הפרדה בין כל שכבה,
ההפשרה נעשית גם בתנור והטעם כמו טרי.
 

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
את יכולה חלק מהשניצלים לחתוך לרצועות לצפות בקמח בלבד ולטגן
הולך טוב עם ירקות מוקפצים בסגנון סיני
אפשר להקפיא את זה ולהפשיר הישר בסיר הירקות
 

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
פעם אחת טיגנתי כמות גדולה לקבוצה גדולה של אנשים. למעיישה נשארה כמות גדולה של אורז ושניצל מטוגן ואפילו מעט צ'יפס. הקפאתי הכל בקופסא פלסטיק עם קלוקים בצד. ואז הגיעו תשעת הימים והקופסא נשכחה מלב.
בין הזמנים מיד יצאנו לכמה ימים וכשחזרנו כבר באמצע הדרך ידעתי שאנחנו בבעיה. אנחנו ההורים עייפים, והילדים רעבים . הגענו לבחת, פתחתי את המקרר בתקווה למצוא משהו משביע, ביאוש פתחתי את המקפיא ואז גיליתי את הקופסא המבטיחה, את האמת זה היו 2 קופסאות. הכנסתי למיקרוגל והילדים אכלו הכל, פשוט לא נשאר פירור.
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
להקפיא בשקית אטומה לגמרי

ומה שחשוב זה ההפשרה
לא לחמם אותם כשהם קפואים לגמרי - זה מתכון לקלקל אותם ואת הטעם שלהם
אלא להפשיר קודם ואח"כ לחמם
אפשר בתנור, אפשר לטגן קלות במחבת
ומי שלא מפריע לו שזה מפסיק להיות קריספי - אפשר לשים בתוך שקית בתוך תבשיל אחר
או במקרוגל
 

מחשבית

משתמש פעיל
איך את אופה? (ציפוי, כמה מעלות)

שניצל בתנור, יוצא מעולה, קל ולא משמין
בבלילה: ביצים, חרדל, מיונז/שמן, תבלינים, אפשר להוסיף סויה/צילי מתוק/קטשופ
שמים את כל השניצלים שיצופו בבלילה
מצפים עם פירורי לחם מוזהבים (דווקא, אחרת הם חיורים) אפשר להוסיף שומשום
על ניר אפיה שמים קצת שמן, שוטחים את השניצלים והופכים - שיהיה קצת שמן בשני הצדדים

אופה 20 דק על חום גבוה 200-250, אם לא מקפיאים, להשאיר קצת יותר שיקבל צבע.
אפשר להפוך, אבל אם מקפיאים , לא צריך
 

קיטי

משתמש רשום
שניצל בתנור, יוצא מעולה, קל ולא משמין
בבלילה: ביצים, חרדל, מיונז/שמן, תבלינים, אפשר להוסיף סויה/צילי מתוק/קטשופ
שמים את כל השניצלים שיצופו בבלילה
מצפים עם פירורי לחם מוזהבים (דווקא, אחרת הם חיורים) אפשר להוסיף שומשום
על ניר אפיה שמים קצת שמן, שוטחים את השניצלים והופכים - שיהיה קצת שמן בשני הצדדים

אופה 20 דק על חום גבוה 200-250, אם לא מקפיאים, להשאיר קצת יותר שיקבל צבע.
אפשר להפוך, אבל אם מקפיאים , לא צריך
תודה!!
נשמע מעולה!!
 

yetitis!

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אפשר לצפות בביצה ופירורי לחם ולהקפיא כך(בלי טיגון) וכשמתחשק פשוט מוציאים מפשירים ומטגנים ישר במחבת...
אני קבוע מצפה את השניצלים ומקפיאה לפני טיגון
זה כיף גדול
לשלוף
לטגן
ולאכול שניצל טרי וטעים בלי עבודה ולכלוך!
 

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אם יש טוסטר בשרי, אז אפשר לחמם בו שניצל מוכן, יוצא קריספי מעולה!
האמת שקניתי אותו בעיקר בשביל השניצלים (טוסטר פסים פשוט וקטן)
אני אוהבת לטגן כמות גדולה, גם כי אוהבים וגם כי עד שאני מטגנת ומלכלכת, אז כבר שיהיה כמות...
ואז מה שנשאר, או במקרר להמשך השבוע או מקפיאה.
אוהבים אצלי שניצל רק אם הוא קריספי, אז לכן קניתי טוסטר. שמים נייר אפיה ובתוכו את השניצל ותוך כמה דקות זה מוכן!
מעולה כמובן לעוד מאכלים שרוצים אותם חמים וקריספיים.
שימו לב לסמן באופן ברור שהוא בשרי (כתבתי עליו בארטליין) ואולי להניח גם במיקום שונה מהחלבי.
 

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
שניצל בתנור, יוצא מעולה, קל ולא משמין
בבלילה: ביצים, חרדל, מיונז/שמן, תבלינים, אפשר להוסיף סויה/צילי מתוק/קטשופ
שמים את כל השניצלים שיצופו בבלילה
מצפים עם פירורי לחם מוזהבים (דווקא, אחרת הם חיורים) אפשר להוסיף שומשום
על ניר אפיה שמים קצת שמן, שוטחים את השניצלים והופכים - שיהיה קצת שמן בשני הצדדים

אופה 20 דק על חום גבוה 200-250, אם לא מקפיאים, להשאיר קצת יותר שיקבל צבע.
אפשר להפוך, אבל אם מקפיאים , לא צריך
מצטרפת למתכון שהעלית כאן.
הוספת חרדל בציפוי לשניצל-מקפיץ אותו בכמה רמות!!
 

ctrl c

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
עריכה והפקת סרטים
איך את אופה? (ציפוי, כמה מעלות)
אנחנו עושים עם שמן במקום ביצה - תבלינים איך שאוהבים
ואז פירורי לחם ולתנור
בערך 15-20 דקות ב180 מעלות
יוצא מושלם
 

**Moko**

משתמש מקצוען
אני מכינה את כל הכמות של השניצלים בפעם אחת, זה חוסך לי זמן הפשרה אח"כ וגם חוסך המון פירורי לחם. :)
ההכנה זה בעצם: החיתוך, הביצים והציפוי. בלי שלב הטיגון.
עכשיו מחלקים לשתי ערימות:
ערימה ראשונה מסדרים בצלחת כשמפריד בין השכבות ניילון או שקית אוכל-כמות שניצלים שתספיק לי לארוחת צהריים אחת.
ערימה שנייה מסדרים בתבנית או קופסא בשרית באותה צורה עם שקיות את כל השניצלים הנותרים.
מה הרווחתי?
פעם הבאה אני מוציאה שניצלים מהמקפיא ישירות למחבת בלי לנקוף אצבע
והכי חשוב- שהארוחה של מחר תיהיה מטוגנת במקום וזה הרבה יותר טעים! :)
 

בישהש

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
שמנה לב שאמרה שהפשירה שניצל טרי.
לא נראה לי שאפשר להכין עם הפירורי לחם ושוב להקפיא לפעם אחרת שיהיה מוכן.
הכוונה של להכין ולהקפיא , זה על שניצל טרי מהחנות ולא שהוקפא והופשר.
 

dag

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
גם שניצל שמחממים בשבת הוא לא כמו ישר מהמחבת, האמת
הקפצה
איך הכי טוב לחמם בשבת שיצא במקסימום קריספי?
ראיתי שכתבת במקום אחר שלא כדאי להפשיר,
אז לשים ישרות עם הנייר כסף העטוף על הפלטה זה טוב או לשחרר אותו מהעטיפה?
תודה רבה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הקפצה
איך הכי טוב לחמם בשבת שיצא במקסימום קריספי?
ראיתי שכתבת במקום אחר שלא כדאי להפשיר,
אז לשים ישרות עם הנייר כסף העטוף על הפלטה זה טוב או לשחרר אותו מהעטיפה?
תודה רבה
ישירות על תבנית הפוכה על הפלטה. ניר כסף בין התבנית לשניצלים וגם למעלה מכסה בצורה רופפת
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה