דרוש מידע האם יש הבדל בביצועים של תשתית RL של נטפרי יחסית לתשתית של בזק

מירי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
Rl הוא לא ספק תשתית

Yerushalmit

משתמש מקצוען
הרגע שוחחתי עם נציגה של RL והעא אמרה לי שאחרי הקמת תשתית של בזק אפשר לעבור ל-RL ואז לשלם פחות (זה עדיין של בזק אך משרד התקשורת כפה עלךיהם לאפשר ניידות)

המחירים - לדבריה - זולים יותר אך בזק דואגת שהביצועים יהיהו פחות טובים ולכן השאלה שלי
תודה

מירי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אין מתחרה לשירות של בזק, השירות שלהם מעולה.
השירות של rl מנסיון רב, לא משהו בכלל....

טעם של פעם

משתמש פעיל
השירות של rl מנסיון רב, לא משהו בכלל....
ממש ממש לא נכון הכי מקצועיים
תשאלו את הטכנאים הבכירים של נטפרי

וגם אמינים מאוד למרות שהם יכולים למכור תשתית של בזק ולהרוויח תראו בתגובות לעיל שהם אומרים את האמת שלא כדאי

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
איכות התשתית למיטב ידיעתי היא אותו דבר בדיוק,
הבעיה תהיה במקרה שתהיה תקלה כלשהי שתגרום לכם להזדקק לשירותיה של בזק, שמטפלת ביעילות יותר במקרה שמדובר בתשתית שלהם.

מירי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אולי הטכנאים יגידו
אבל הלקוחות צריכים להגיד
ומנסיון רב שנים, בזק היא אחת החברות הכי גדולות במשק, והשירות שלה הוא שירות יעיל, עם זמנים מדויקים.
חברה קטנה לא יכולה בשום אופן להתחרות בשירות של בזק, גם אם זה לא rl
ולמרות האהדה הרבה שיש פה בפורום לrl, ,אני מעיזה להגיד שהשירות שלהם רחוק מלהיות טוב. (לוקחת בחשבון את העליהום שיהיה עליי)

מירי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
בכלל צריך לקחת בחשבון בכל נושא הבאנדל, שברגע שאתה לא מקבל שירות ישיר מבעל המוצר, אתה תמיד צפוי שבמקרה תקלה האשמה תזרק מאחד לשני.
לכן אם התשתית היא של בזק, כדאי להשאר מולם, ולא לשלם כמה שקלים פחות לחברה אחרת, ואז במקרה של תקלה אתה מקבל שירות של סוג ב

aridesk

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
חולק בכל מכל השוק הסיטונאי פתרון טוב השרות תלוי בטיב איכות שירות הספק ללא קשר לבאנדל וכו זה מילים של נציגי בזק שמוכרים אותו מוצר בהרבה כסף

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה