מידע שימושי האם יש דיסק לפסח של הרב יוסלה אייזנבאך?

בישהש

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אחרי שהילדים שלי מאד נהנו מהדיסק על סיפור מגילת אסתר,
ענין אותי לדעת אם יש דיסק לפסח של הרב יוסלה אייזנבאך שממחיש את המכות וכו'?

qa123

משתמש מקצוען
יש דיסק לפסח ..
לא יודעת אם ממחיש את המכות

טיוטה

משתמש צעיר
יש דיסק בשם 'בניסן נגאלו ובניסן עתידים להיגאל'
מה התוכן-לא ידוע לי

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש לנו אותו.
לא מספר את סיפור יציאת מצרים עד כמה שזכור לי.
הדיסק מביא את המשל על קבצן גוי שמתחזה ליהודי ומגיע לשולחן הסדר, מחכה לקבל סעודה דשנה ובורח בזעם שניה לפני "שולחן עורך", בשלב אכילת המרור.

לנו יש בבית עוד:

המחשה מקסימה ועם קריצה - בשנה שעברה בער"פ חילקו דיסק של דוד ביכמן (הסופר שכותב את ספרי "אלישמע ואפרים"). הילדים שלי קיבלו אותו במתנה בשטיבל המקומי. בדיסק "משתתפות" הדמויות המוכרות מהספרים. יש גם את הספר הנהדר שלו - "אלישמע ואפרים יוצאים ממצרים".

יש גם דיסק פסח של "ר' הרשל", גם חמוד ומומלץ. מספר על המכות ובכלל על החג ומצוותיו, בלוויית הרבה שירים וילדים חמודים שמשתתפים.

נדמה לי שיש גם דיסק של חסדי נעמי.

בישהש

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ariels;2486309:
יש לנו אותו.
לא מספר את סיפור יציאת מצרים עד כמה שזכור לי.
הדיסק מביא את המשל על קבצן גוי שמתחזה ליהודי ומגיע לשולחן הסדר, מחכה לקבל סעודה דשנה ובורח בזעם שניה לפני "שולחן עורך", בשלב אכילת המרור.

לנו יש בבית עוד:

המחשה מקסימה ועם קריצה - בשנה שעברה בער"פ חילקו דיסק של דוד ביכמן (הסופר שכותב את ספרי "אלישמע ואפרים"). הילדים שלי קיבלו אותו במתנה בשטיבל המקומי. בדיסק "משתתפות" הדמויות המוכרות מהספרים. יש גם את הספר הנהדר שלו - "אלישמע ואפרים יוצאים ממצרים".

יש גם דיסק פסח של "ר' הרשל", גם חמוד ומומלץ. מספר על המכות ובכלל על החג ומצוותיו, בלוויית הרבה שירים וילדים חמודים שמשתתפים.

נדמה לי שיש גם דיסק של חסדי נעמי.

תודה על הפירוט!
איפה אפשר להשיג א הדיסק של "ר' הרשל"?

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נדמה לי שנקנה בסנהדריה.
אני מעתיקה לך את המספר שכתוב על הדיסק - 02-5827517, תבררי.

ומתקנת את מה שכתבתי על הדיסק של "דוד ביכמן" שהוא כמובן הצייר ולא הסופר. הסופר הוא מרדכי חלמיש.
הלכתי לבדוק, זה דיסק של ארגון "אנחנו וצאצאינו" והחלק של אלישמע ואפרים הוא רק קטע אחד (ארוך!) מתוך הרבה קטעים שיש בדיסק, כולל שירים וסיפורים, הלכות ועוד.
יש עליו גם את הלוגו של משנת יוסף, אולי דרכם אפשר להשיג.

צבי200

משתמש צעיר
יש ליוסלה אייזנבך כמה דיסקים לפסח, ואחד מהם ממחיש את יציאת מצרים (השעבוד עשר המכות וכו') יפה מאוד, בדרך והגישה המיוחדת השמורה לר' יוסלה אייזנבך, שם הדיסק 'והגדת לבנך' באומר ובצליל.
מה שצויין בהודעות למעלה, מדובר במשהו אחר, וכפי שכתבתי יש לו כמה על פסח גם באידיש וגם בעיברית.
בנוסף צויין בהודעה למעלה לדיסק של חסדי נעמי, מדובר ב3 דיסקים על 10 המכות, גם משהו יפה לילדים.

חדוי פלבני

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
איך ניתן להשיג את השיסק של אנחנו וצאצאינו על פסח?

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
יש גם את הדיסק "והגדת לבנך" של נוימן.
על הרבה מעינייני פסח.

חני

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י HP10;2492678:
איך ניתן להשיג את השיסק של אנחנו וצאצאינו על פסח?

יש לי (על המחשב, מן הסתם יש עוד בדיסקים...) של פסח תשע"ב
אם את רוצה תכתבי מייל...

חני

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
אגב, באתר של קול הלשון יש את כל הדיסקים של אנחנו וצאצאינו , רק בלי קטעי המוזיקה.

חני

צבי200

משתמש צעיר
נכתב ע"י מרים איזנבך;2492711:
ניתן להשיג בטל. 0504158805
מיוחד מאד!!
אפשר גם להשיג בגל פז.

בשנים האחרונות זה נמכר אף בבתי כנסת (במכירת ספרים של בלוי), במחיר השוה לכל נפש כ 20 ש"ח בלבד.
(ואגב זה אכן מיוחד מאוד ואף יותר ממיוחד, הילדים מרותקים ושומעים עוד פעם ועוד פעם, את השירים הסיפורים וההמחשות ...)

צבי200

משתמש צעיר
הדיסק של אנחנו וצאצאינו.
יוצא כל שנה חדש, מופץ בחינם בחלק מהמקומות (ישנם בתי כנסיות שזה מחולק חינם, וכן לפעמים בבתי ספר ע"י בתיה), ועל ידי כל רכזי אבות ובנים בחינם או (ע"פ רוב) ב 2 ש"ח.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה