אנחנו מחפשים בית ספר יסודי. מבחינת משפחות יורת סגנון אברכי.יש לי תיכון שאני מכירה למשפחות מתחזקות..
בי"ס בי"ע גבעת שאול נחשב ברמה גבוההאנחנו מחפשים בית ספר יסודי. מבחינת משפחות יורת סגנון אברכי.
אני יודעת שגם בבתי ספר בית יעקב יש הבדלים ברמה בין השכונות.
אז מחפשת איזה בית ספר נחשב ברמה הגבוהה יותר.
וכן האם יש בית ספר בקרית משה אולי פרטי?
יש בי"ס פרטי שירה חדשה, משפחות שולחות אליו מכל ירושליםוכן האם יש בית ספר בקרית משה אולי פרטי?
בנוגע לבי"ס שירה חדשה:אבל לדעתי הוא קצת יותר מודרני והרוב ממשפחות חוצניקיות.
תודה!. את מכירה מקרוב? במה מתבטא הרמה שם? מאיזה גיל לומדים אנגלית?בי"ס בי"ע גבעת שאול נחשב ברמה גבוהה
אין לי מספיק מידעבנוגע לבי"ס שירה חדשה:
כמה מודרני? ובמה זה מתבטא? האם מקפידים פחות על צניעות?
כיצד מתקבלים לשם ולמי פונים?
אני מכירהתודה!. את מכירה מקרוב? במה מתבטא הרמה שם? מאיזה גיל לומדים אנגלית?
יש בית ספר אחד בגבעת שאול?
הרבה מהמשפחות הן משפחות אברכים (חצי בערך) אבל אמריקאים, אז הסגנון הוא חוצניקי. וזה לא האמריקאים של בנות הדסה אלא פשוטים יותר. חלק גדול הם מהסוג שלא מבינים למה גרביים משובצות לא מתאימות לחולצה פרחונית, איך מסדרים את הבית, ולמה צריך לאסוף את השיער...בנוגע לבי"ס שירה חדשה:
כמה מודרני? ובמה זה מתבטא? האם מקפידים פחות על צניעות?
כיצד מתקבלים לשם ולמי פונים?
תודה על הפרוט.אנגלית מתחילים מכיתה א' או ב', ו"משיגים" את בית יעקב בשנה.
תודה רבה לך.בית ספר בגבעת שאול...
בעניין הרמה -נראה שלומדים ברמה גבוהה אבל אין לי למה להשוות.
בבתי ספר שאני מכירה (5) כן,תודה על הפרוט.
האם כל בתי הספר בי״ע בירושלים מתחילים ללמוד אנגלית בכיתה ג?
אנחנו חושבים על מעבר דירה לירושלים וחלק מהחשבון של להיכן זה גם הרמה הלימודית.) תשלחי אותה לבית ספר שכונתי בשכונה אחרת ורחוקה בשביל עוד שנה של שיעור אנגלית?
מתעניינת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: