מודל ?שלום,
יש לי רכב מעולה מאזדה 3, פרסמתי ביד2 ובקושי אנשים חזרו אלי
רציתי לשמוע אם יש שוק לרכב הנ"ל
ואם יש המלצות על עוד מקומות לפרסם, או על מתווכים מומלצים שמוכרים לך את הרכב?
תודה מראש
בגדול רוב הרכבים, השוק שלהם לא חזק כל כך, חוץ מטיוטה שרוב הרכבים נמכרים גם מעל המחירון!!שלום,
יש לי רכב מעולה מאזדה 3, פרסמתי ביד2 ובקושי אנשים חזרו אלי
רציתי לשמוע אם יש שוק לרכב הנ"ל
ואם יש המלצות על עוד מקומות לפרסם, או על מתווכים מומלצים שמוכרים לך את הרכב?
תודה מראש
ככול ואנשים קונים רכבים, הרי השוק חזקבגדול רוב הרכבים, השוק שלהם לא חזק כל כך, חוץ מטיוטה שרוב הרכבים נמכרים גם מעל המחירון!!
הייתי אומר לך לשקול בחיוב לנסות למכור אותו במקביל אצל סוכן ולבד ולראות מי יתן לך הצעות טובות יותר!
תני קישור למודעה ביד 2, אנסה לראות אם יש מה לשפר בכתיבה או בנראות של המודעה.הרכב כפי שאמרתי שנת 2011 יד רביעית
182,000 ק"מ. טסט לעוד חצי שנה
הוחלפו צמידים וברקסים
פרסמתי אותו ב18 אלף וממש לא היה ביקוש
אשמח לשמוע האם המחיר הגיוני
ומה עלי לעשות כדי שימכר בקלות יותר
תודה רבה!
צריך תמונות יותר חדות וברורות, (מזווית צילום רחבה שרואים את כל הרכב, וללא סינוור שמש) .קישור למודעה אשמח להערות
תודה רבה לכולם
מה המחיר ההגיוני?מחיר יקר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: