יש מצב שאני יכולה בלנ''ד להעביר לעזר מציון..רוצה למסור שקית ענקית מלאה בממתקים לארגון שמחלק לילדים חולים וכד'
יש לי ארגז קטן יש מצב להעביר לך?יש מצב שאני יכולה בלנ''ד להעביר לעזר מציון..
האמת שטעיתי וכתבתי את ההודעה הנ''ל בלי לבדוק..יש לי ארגז קטן יש מצב להעביר לך?
איך מעבירים אליהם?ארגון יד על הלב של הרב הבר לילדים תסמונת דאון ישמחו מאד לקבל ממתקים לנופשון שמתקיים בערב פסח
ברור!יענ'י את רוצה לקחת את זה לעצמך........
בעז''ה כשאקבל תשובה ברורה אעדכן.הילדים שלי ביקשו שזה יהיה לעזר מציון (עקב הכרות אישית עם ילדים שנעזרים שם לצערנו) מילאנו כך את כל ארגז הטרופיות והוא סגור ומחכה להמסר.. אז אם יש מידע איך להעביר להם אשמח מאד..
יד על הלברוצה למסור שקית ענקית מלאה בממתקים לארגון שמחלק לילדים חולים וכד'
אני יכולה בעיקרון להעביר בב"ב לעמ"י (עבור ילדים מיוחדים)הילדים שלי ביקשו שזה יהיה לעזר מציון (עקב הכרות אישית עם ילדים שנעזרים שם לצערנו) מילאנו כך את כל ארגז הטרופיות והוא סגור ומחכה להמסר.. אז אם יש מידע איך להעביר להם אשמח מאד..
אני ממש אשמחאני יכולה בעיקרון להעביר בב"ב לעמ"י (עבור ילדים מיוחדים)
אם אתם מעונינים אני ידבר איתם
בלי נדר מוצאי שבתאני ממש אשמח
איך אפשר להירשם לקיטנת פסח של יד על הלב???ארגון יד על הלב - אפשר להתקשר לטלפון 072-3707962 ולשמוע את מוקדי האיסוף לפי שכונות בב"ב י-ם וק"ס
נראה לי שמידי מאוחר להרשם לקייטנה של ערב פסח (זה לילדי תסמונת דאון מגיל 9)איך אפשר להירשם לקיטנת פסח של יד על הלב???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: