בהחלט.האם יש אפשרות לקשר בין ימות המשיל ל״מייק״ ?
מישהו יודע?
בהחלט.
לאיזה צורך?
יש את הדוקומנטציה של ימות המשיח ויש גם מודול של ימות המשיח במייק אם זכור לי נכון.
יש אפליקציה של @מוישי שובקס למייק
שימו לב שכל מה שהגיבו קודמיי מדובר על גישת למערכת של ימות המשיחAPI - גישת מפתחים למערכות
מצ"ב קישור להגדרות הAPI למערכות ימות המשיח. מפתחים מוזמנים להשתמש.f2.freeivr.co.il
דוקומנטציה api
תקשורת בין ימות המשיח לרב מסר.השאלה היא לאיזה צורך את צריכה את הקשר ובאיזה קשר מדובר
ואני לא מכיר את רב מסר בכללאני לא מכירה את ימות המשיח בכלל.
על פניו לא נשמע מסובך מידי אבל שוב, צריך לראות את רב מסרכלומר, מימות המשיח יעבור לגוגל שיטס ומשם לרב מסר . מסובך?
במייק אני לא יודע, אבל בימות המשיח יש אפשרות לתמלל הקלטותאשמח לדעת מה הדרך הפשוטה ביותר, אחרי שקיבלתי את ההודעה מימות המשיח במייק, להמיר לטקסט.
בשביל זה צריך טיפה יותר לעבור על ההסברים שלהםאני מקבלת מהם כבר מתומלל? איך למייל?
כי הם נתנו לי קישור לאינדקס קישורים של API ולא מצאתי שם איך ומה....מישהו התנסה?
תודה רבה עזרתם לי מאוד.בשביל זה צריך טיפה יותר לעבור על ההסברים שלהם
להלן הלינק של מודול API שלהם, יש חלק שמגדיר בקבלת נתונים זיהוי דיבור
צפה בקובץ המצורף 1600359מודול API - תקשור עם מחשבים וממשקי נתונים חיצוניים
שליחת נתונים לשרת את סוגי הנתונים שנשלחים לשרת ניתן לחלק ל-3 חלקים פרמטרים וערכים קבועים שנשלחים לשרת פרמטרים עם ערכים של פרטי השיחה הנתונים שהתקבלו מהמשתמש שימו לב! כל הנתונים הנשלחים לשרת הינם רשות, כך שאין חובה להגדיר את כל סוגי הנתונים לשליחה. למיד...f2.freeivr.co.il
ויש את האשכול הרגיל של זיהוי דיבור, שם יש את כל ההגדרות
הגדרות עבור מנוע זיהוי דיבור
ההגדרות מתחלקות לשני חלקים חלק ראשון STT - קבלת הקלטה מהמאזין והמרת ההקלטה לטקסט על ידי מנוע זיהוי דיבור. ההמרה כרוכה בעלות יחידות לפרטים נוספים לחצו כאן חלק שני TTS - קבלת הטקסט שהתקבל והמרת הטקסט לדיבור על ידי מנוע הקראת טקסט. ההמרה הזאת היא בחינם. מדוב...f2.freeivr.co.il
בהצלחה
גילוי נאות, אישית לא עשיתי אף פעם זיהוי דיבור בימות המשיח, אבל אם מישהו היה מבקש ממני לעשות את זה עכשיו לא הייתי נבהל, ההסברים שלהם מאוד מסודרים וברורים
וידוי אישי:תודה רבה עזרתם לי מאוד.
התהליך פשוט. והפרמטרים מתקבלים יפה מאוד במייק.
לגבי כתובת מייל אין דרך נוחה לקבל מהמשתמש זיהוי דיבור מערבב אנגלית ועברית. (למרות שהגדרתי בערך שפה אנגלית)
ומקלדת מייל לא מסובכת. אבל השאלה אם יש למשתמש סבלנות ללמוד איך להקליד.
מישהו נתקל במרכזיה טלפונית שמבקשת הקלדת כתובת מייל?
השאלה היא האם זה חד פעמי או קבועומקלדת מייל לא מסובכת. אבל השאלה אם יש למשתמש סבלנות ללמוד איך להקליד.
ניסית גם את התקשורת הדינמית? (read)התהליך פשוט. והפרמטרים מתקבלים יפה מאוד במייק.
הצלחתם בסוף?ניסית גם את התקשורת הדינמית? (read)
לא, עדיין לא נגעתי בזה מאזהצלחתם בסוף?
אני מנסה להכניס הודעת מערכת בסיום השארת הפרטים.במודל API ולכאורה הם רוצים את זה בREAD .
רק אם יקבל תגובת שרת ישמיע את ההודעה.
אם כן איזה ריספונס הוא מצפה לקבל?
או האם יש דרך אחרת להשמיע הודעת מערכת בסיום במודול API (ללא תגובת משתמש)
אני מניח שזה לא אמור להיות משהו מסובךאו האם יש דרך אחרת להשמיע הודעת מערכת בסיום במודול API (ללא תגובת משתמש)
טוב אז זו לא הגדרה בשלוחה כמו בשלוחה רגילה ולכן לא הצלחתי.לא, עדיין לא נגעתי בזה מאז
אני מניח שזה לא אמור להיות משהו מסובך
יותר בכיוון של שורת הגדרה בימות, אבל אני לא נמצא כרגע בעניין הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: