מה זה אומר? שאני רואה את ההודעה שמגיע או לא רואה אותה בכלל?אם אתם משתמשי מייל ביתי, המקסימום שאפשר לעשות זה מחיקה אוטומטית.
לא רואה בכללמה זה אומר? שאני רואה את ההודעה שמגיע או לא רואה אותה בכלל?
זה נושא מאד רגיש לכן אני מבררת ככה, זה עבור בחורה ששולחים לה מיילים ממקום מסוכן ואני רוצה לדעת שאם אני חוסמת את הכתובת מייל הזאת אני יכולה להיות רגועה, כן?לא רואה בכלל
אולי אפשר לעשות מסנן ולהגדיר שההודעות ממייל זה ימחקו אוטומטית, אבל אני לא יודעת אם זה נמחק לחלוטין או שאפשר לראות את זה באשפה...זה נושא מאד רגיש לכן אני מבררת ככה, זה עבור בחורה ששולחים לה מיילים ממקום מסוכן ואני רוצה לדעת שאם אני חוסמת את הכתובת מייל הזאת אני יכולה להיות רגועה, כן?
ואיך עושים את זה?
תודה רבה!
זהו מה שאני יודעת זה עובר לספאם ואז זה לא מספיק לי.אולי אפשר לעשות מסנן ולהגדיר שההודעות ממייל זה ימחקו אוטומטית, אבל אני לא יודעת אם זה נמחק לחלוטין או שאפשר לראות את זה באשפה...
גם לא לספאם?לחסום הודעות ממייל זה, ויותר לא הגיע אלי מיילים מכתובת זו.
אה, נזכרתי לחצתי על מלבן שכתוב בו " הודעות ממייל זה יוגדרו כספאם"זהו מה שאני יודעת זה עובר לספאם ואז זה לא מספיק לי.
אני חושבת שזה באמת הפתרון היעיל ביותרלא יותר קל להחליף סיסמא למייל ולפתוח לה מייל חדש?
אם מישהו משתמש ב-Gmail כדי להטריד או להפחיד אתכם, או כדי לאיים עליכם, הוא מפר את מדיניות התוכנית של Gmail. אם אתם חוששים שאתם נמצאים בסכנה, פנו מיד אל רשויות החוק המקומיות ובררו אם יש חוקים לגבי הטרדה באינטרנט החלים במקרה שלכם. (מתוך https://support.google.com/mail/answer/8151?hl=iw&co=GENIE.Platform=Desktop#zippy=,הסרה-או-חסימה-של-ספאם-מתיבת-הדואר-הנכנס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: