לא קשוראתה בנטפרי?
כנראה ציטטת הודעה שנחסמה בנטפרי (לא בגלל תוכן גרוע, יש כמה מילים עם שתי משמעיות שנחסמות רק בפרוג)
תיכנס ממחשב ללא נטפרי ותמחק את הציטוטים
אולי כי יש לך בהיסטוריית הציטוטים הודעה כזולא קשור
אני מצטט הודעה שהיא פתוחה וזה לא עובד
(למשל ההודעה שלך, בדקתי כעת)
ואיך אני רואה את ההיסטוריה הזו ?אולי כי יש לך בהיסטוריית הציטוטים הודעה כזו
הלחצן טען ציטוטים מופיע לך?ואיך אני רואה את ההיסטוריה הזו ?
כןהלחצן טען ציטוטים מופיע לך?
וכשאני לוחץ עליו יש בצד שמאל למעלה מעין פסים כתומים שכאילו זה נטען - וכלום לא עולה
הלחצן טען ציטוטים מופיע לך?
כנס ממחשב ללא נטפרי ותמחק את הציטוטים שיופיעו שםכן
וכשאני לוחץ עליו יש בצד שמאל למעלה מעין פסים כתומים שכאילו זה נטען - וכלום לא עולה
פרוג עשו באתר לחצן ממש מיוחד שקוראים לו 'ציטוט' שלחוצים עליו ואפשר לעבור לכל אשכול אחר וללחוץ שם על
צפה בקובץ המצורף 1825573
וזה מצטט את ההודעה
כבר זמן רב שלי זה לא עובד
אצלכם זה עובד ?
@הכלבויניקאבל טען ציטוטים לא עובד!
ולמה זה קשור לנטפרי ?כנס ממחשב ללא נטפרי ותמחק את הציטוטים שיופיעו שם
צפה בקובץ המצורף 1825644
לי ציטוטים עובד
אבל טען ציטוטים לא עובד!
(כבר כמה ימים טובים)
כי ציטטת הודעה שנחסמה בנטפרי (או האשכול של ההודעה, לא ברור איך זה עובד)ולמה זה קשור לנטפרי ?
אם הייתי מצטט הודעה שנחסמה בנטפרי - היה מופיעה דף חסימהכי ציטטת הודעה שנחסמה בנטפרי (או האשכול של ההודעה, לא ברור איך זה עובד)
לאזה נחשב איטי ?
צפה בקובץ המצורף 1825660
במקרה הזה-כל הציטוטים נחסמים בלי דף חסימהאם הייתי מצטט הודעה שנחסמה בנטפרי - היה מופיעה דף חסימה
מה שקורא כעת שהטען ציטוטים לא עולה
לי זה קרה אחרי שציטטתי המון....אם הייתי מצטט הודעה שנחסמה בנטפרי - היה מופיעה דף חסימה
מה שקורא כעת שהטען ציטוטים לא עולה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: