לא עולה יותר מגזשלום רב,
אני לפני שיפוץ מטבח ומאוד מתלבטת בין כיריים אינדוקציה לכיריים לגז. אני מוכנה לספוג את העליות ההתקנה והרכישה אבל לא רוצה לשלם יותר כל חודש על ההפעלה. אשמח לכל בדל של מידע.
תודה רבה!
גם אנחנו חשבנו ככה בהתחלהקופץ על האשכול אנחנו גם בדיוק עכשיו מסתפקים בזה
אשתי מאוד רוצה אינדוקציה
אבל אותי מטריד מאוד הרעיון שאתה מוגבל לחשמל וכל הפסקת חשמל הכי קטנה אז גם אוכל אין לך
מה אומרים??
תודה על התגובהגם אנחנו חשבנו ככה בהתחלה
4 שנים עם אינדוקציה, והיתה פעם אחת הפסקת חשמל, שלא הבישול היה בראש מעיינו אז...
בכל מקרה, כדאי להקשיב להנחיות פיקוד העורף, ולמלאות את הממ"ד במוצרים יבשים.
במקרה של הפסקת חשמל, תנשנשו טונה עם קרקרים, ותקנחו עם וופלים לימון ובקבוק מי עדן.
חשבתי לעשות כירה אחת של גז בצד החלבי ושם לבשל ביו"טרק לקחת בחשבון שלמי שיש אינדוקציה אי אפשר לבשל ביו"ט....
אבל ראיתי שאידוקציה לוקחת מלא חשמל איך זה שזה לא מורגש?ממש לא
לא מורגש בחשבון החשמל
מה שכן מורגש זה- שאין יותר חשבון גז!
(ובד"כ חשבון גז בנוי מ40% על שימוש, ו60% תשלום קבוע)
אם יש לך מקוםחשבתי לעשות כירה אחת של גז בצד החלבי ושם לבשל ביו"ט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: